Da li su one praktične cure koje su se snašle za malo tog boljeg života kome se svi nadamo, ili su uspele da pronađu zadovoljstvo u vezama sa starijim imućnim muškarcima koje nije samo materijalno, ili nešto treće i četvrto. Novac je svakako motiv koji može da nas navede na pogrešne i teške izbore, ali nije ni gori ni bolji od drugih motiva za vezu sa nekim. Neko je zbog ljubavi spreman da plaća, ali svakako, sve ima svoju cenu, na ovaj ili onaj način.

“Zabavljala sam se sa starijim muškarcem koji je bio dobro situiran tokom dve godine studija i to je bilo sjajno iskustvo. U početku me privukla mogućnost da sebi olakšam studentske dane i dođem do malo luksuza, ali kasnije se to pretvorilo u pravu vezu u kojoj je bilo puno obostranog zadovoljstva u komunikaciji, druženju, seksu. Zahvalna sam mu zbog svega što mi je pružio, ali novac je tu zaista igrao najmanju ulogu – mnogo dobrih stvari sam doživela i naučila pored njega.”

“Oni vole da te pokazuju okolo, kao da si Barbika, njihova lična igračka. Obično su ljubomorni, posesivni i frustrirani, a bivše žene ih cede i ucenjuju na sve načine. Tretiraju te kao dete i imaju mnogo pravila koja moraš da poštuješ, osim u onom delu koji se tiče seksa. Kad ti se na kraju smuče i ostaviš ih, besni su i osvetoljubivi. Ti muškarci zaista i nemaju šta da ti pruže osim novca.”

veza 2 Šta kažu devojke koje su bile sa starijim imućnim muškarcima
Comments