“Zabavljala sam se sa dvojicom starijih muškaraca i to su bila različita iskustva. Prvi me “naručivao” kao kol-gerlu i dolazila sam u njegov iznajmljeni apartman uvek kad mu je bilo zgodno. Osim što sam osećala izvesno uzbuđenje što živim dvostrukim životom – kao studentkinja i kao elitna prostitutka – on mi se prilično sviđao. Bio je veoma zabavan i duhovit, odlično je izgledao i bio odličan ljubavnik i super bogat – diskretno mi je pomagao, plaćajući moje račune i kupujući poklone. Drugi gospodin, sa kojim sam nedavno bila u vezi, imao je mnogo stila i naučio me mnogim stvarima koje se tiču umetnosti, kvalitetne hrane i pića, uživanja u životu. Vodio me je na ekskluzivna mesta gde smo plesali i provodili se i viđali smo se jedanput nedeljno. Još uvek se pitam da li je zapravo oženjen.”

“Mama mi je govorila da je glupo zabavljati se sa siromašnim momkom, kad mogu da imam bogatog. I nije me briga kako to zvuči, ali treba koristiti prednosti mladosti i atraktivnosti. Zgodna i lepa devojka, može da ima sve što hoće, samo treba da bude odvažna i da odluči šta je ono što želi i da odabere onog ko to može da joj pruži. Stariji imućni muškarci su uvek malo čudni, ali dovoljno su prihvatljivi kad imaš sopstvene ambicije i ciljeve i znaš zašto ti treba njihov novac.”

“Ja volim starije imućne muškarce. Stvar je jasna – oboje znate šta želite i oboje dobijate šta želite, ako ste pošteni. On želi lepu i zabavnu mladu ženu sa kojom će se provoditi kad ima vremena za to, a ti želiš novac i poklone, stvari koje ne možeš sebi da priuštiš sa svojim budžetom. U ovakvim vezama obično nema posvećenosti i eksluzivnosti, ali odnos može da bude iskren i otvoren – tako sam mogla da viđam nekoliko takvih muškaraca paralelno (oni te nikada ne angažuju previše često, jer nemaju vremena) i da uživam u luksuznom načinu života i raznovrsnom seksu. Da li je to prostitucija? Pa, jeste, na neki način. Ali tu ipak postoji odnos i razvija se veza, postoje simpatije i privlačnost. To nije kao da se sa nekim krešeš za novac.”

veza2 3 Šta kažu devojke koje su bile sa starijim imućnim muškarcima
Comments