Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Za žene važi da se tek u zrelijim godinama seksualno bude i osvešćuju, odnosno, stiču samosvest i iskustvo koje im je potrebno da se opuste i da partneru pokažu kako će ih najbolje zadovoljiti. Zrelost i iskustvo je potrebno i da se prevaziđe stid, odbace predrasude, izeksperimentiše i upozna sopstveno telo. Ženska seksualnost je kompleksna, a kapaciteti za uživanje ogromni i ovo su neke smernice o tome kako da otkrijete svoj maksimum (i da vam uvek bude na raspolaganju).

View this post on Instagram

Staring contest, loser buys the pizza 🍕

A post shared by JANELLE ELISE (@janelle.elise.photo) on

Zajedničko svršavanje nije imperativ

Kad imate stalnog partnera, sa kojim ste opušteni i predani, nije teško postići zajednički vrhunac – to je intenzivan, strastven doživljaj, koji vas povezuje u telesnom izrazu ljubavi. Ali, ne morate uvek doživeti seks na ljubavni način – ponekad vam je potrebno da se “izdivljate”, doživite nekoliko orgazama tokom jednog odnosa, dok muškarac istrajava. Ponekad smete da upotrebite telo svog muškarca kao sredstvo zadovoljavanja – za njega će to biti kompliment.

Odbacite kajanje zbog jednokratnog seksa

Kompleksnost ženske seksualnosti prosto nije dizajnirana za jednokratni seks – ali, možda ste ušle u ovakav doživljaj jer ste se nadale da će se ponoviti i nastaviti (da ste našle ljubavnika, a možda i partnera), ili ste bile suviše usamljene i dugo bez seksa, pa je “daj šta daš” princip proradio, ili ste prosto pristale, jer vam se sviđalo kako vas nagovara. I možda se niste ni naročito dobro provele (ko još može da se opusti i nauživa sa nekim koga prvi put dodiruje?), možda uopšte nije bilo loše, pa ste očekivale da će sledeći put biti još bolje (ali nije bilo prilike za sledeći put), a možda je bilo grozno i utvrdile ste da to uopšte ne treba da radite. Šta god – odbacite kajanje. Kad ste se već našle sa nekim u krevetu, pokušajte da iz toga izvučete najbolje što možete, nemojte očekivati ništa i nemojte prebacivati sebi što ste to uradile. Niste mali i niko vas nije prevario i naveo na nešto što niste htele – ponašajte se kao zrela žena i pređite mirno preko tog “incidenta”.

Ne odbijajte seks samo zato što niste sasvim glatke

Zrelost i samosvest donose rasterećenje po pitanju raznih sitnica kojima se u ranoj mladosti opterećujemo. Dobro, to ne znači da treba da gajite džunglu među nogama i da ne idete redovno na depilaciju, ali ako je termin za depilaciju sutra, a prilika za seks večeras, samo opušteno. Muškarci uglavnom ne primećuju takve detalje, ili im ne smetaju – oni gledaju golo telo i spremni su da u njemu uživaju.

Ostanite otvoreni za eksperimente

Znate šta volite i znate da ćete uvek moći da postignete zadovoljstvo na način koji poznajete – sa tim saznanjem možete opušteno da se upustite u eksperimente, da ispunite erotske fantazije i da se zabavljate i igrate.

Editors choice