Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Oduvek su ljudi, a naročito žene nosile nakit kako bi ukrasile svoje telo i učinile lepšom svoju pojavu. U savremeno doba izrada nakita je toliko uznapredovala da se pravi u najrazličitijim oblicima i od najraznovrsnijih materijala, a šta nakit koji vi nosite govori o vama, pročitajte dalje u tekstu. U prvom delu već smo vam predstavili neke, a sada pogledajte ostatak.

Inspirativan nakit

Devojke koje nose ovakav nakit uglavnom nemaju vremena za gubljenje, naročito ne vole zbrku sa podsetnicima. Umesto toga, one biraju nakit, recimo prsten sa porukom, tako da svaki put kada ga pogledaju dobijju inspiraciju i ostanu fokusirane na ono što žele od života.

f39d80868a9cd7764a484b41b3bd77f1 Šta tvoj nakit govori o tebi (2. deo)

Najbolji podsetnik za ono što želite

Retro nakit

Žena koja preferira retro nakit sentimentalna je i romantična sa prefinjenim ukusom. Svojom pojavom obično verno predstavlja eru koju voli i potpuno je drugačija od drugih, ali pomalo i rezervisana. Lepota joj je veoma važna u svemu i verovatno izgleda poput književnih likova koji se zaustave pored puta kako bi pomirisali ružu, baš poput Kejt Bosvort (Kate Bosworth).

4190f1ba0c4972958c749c308e309a84 Šta tvoj nakit govori o tebi (2. deo)

Romantične i sentimentalne devojke vole vintage nakit

Veliki, upečatljiv nakit

Smela i upečatljiva ogrlica učiniće glamuroznim bilo koju odevnu kombinaciju, bez obzira na to da li se radi o običnoj beloj košulji ili maloj crnoj haljini. Takva ogrlica daje samopouzdanje ženi koja je nosi i čini da se ona oseća posebnom. Osobe koje vole ovakav nakit sigurno su žestoke, samouverene i ne boje se da se izdvoje iz mase istih.

9e905b544be42c4ac0d67c382fce2fdf Šta tvoj nakit govori o tebi (2. deo)

Samouverena i jaka žena nosi veliki nakit

Lanci i šiljci

Devojka koja nosi lance i šiljke pravi je buntovnik. Ona je urbana, drugačija, avanturista, ne plaši se da pređe liniju i voli da eksperimentiše sa modom i životom uopšte.

e9d08be4f5b2c9617499ca877d713997 Šta tvoj nakit govori o tebi (2. deo)

Buntovnice vole šiljke


Jelena Grujin – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice