Šta je to što je potrebno da znate, kako biste pročitali svoju ili nečiju drugu auru?

Ako pokušavate da vidite, ocenite i na kraju pročitate sopstvenu auru, udobna odeća, koja vas ne sputava, u neutralnim bojama biće vam od pomoći. Pored toga biće vam potrebno i neko veće ogledalo na kojem se vidite celi, u potpunosti. Ako pak želite da pročitate auru nekog drugog, onda komotnu garderobu dajte toj osobi i stavite je da stoji uspravno uz običan, beli zid. Boja aure će se najbolje pokazati uz jedan ovakav, običan zid.

aura3 Šta tvoja aura GOVORI o tebi?

Veoma bitno je i dobro osvetljenje. Najbolje je svakako da imate snažnu, dnevnu svetlost na svojoj strani, a najpodesnije bi bilo pokušati sa svim ovim u jutarnjim časovima. Veče se podrazumeva da neće biti dobro, ali ako se odlučite da to radite uveče, onda napravite što bolje veštačko osvetljenje koje će na najbolji način oponašati devno svetlo.

Veoma je bitno da vam oči ne budu fokusirane na neki predmet ili osobu u koju gledate. Više treba da budu “nefokusirane”, opuštene, da njima gledate kao kroz maglu. Ako se suviše fokusirate, boje aure će nestati pred vama. Dok ovako radite neko vreme, odjednom se fokusirajte na jednu tačku u zidu koja je udaljena malo od osobe koju ste gledali. Nakon toga pogledajte ponovo u osobu čiju ste auru čitali i trepćite malo brže svojim očima. U tom trenutku bi trebalo oko osobe koju gledate da se pojave određene boje, a jedna će sigurno biti najdominantnija, međutim moguće je i da se boje prelivaju. Brzo nacrtajte i zapišite sve što ste videli, kao i boju koja je bila najviše upečatljiva, a onda ćete lako dalje odrediti šta aura osobe koju gledate govori o njoj.

Comments