Šta boja aure govori o vama?

Ljubičasta boja aure govori o osobi koja voli dramu, a i često je sama pravi. Ljubičasta je nekad označavala visoko plemstvo i buržoaziju, tako da je vrlo verovatno da je osoba sa ovom bojom aure sebi uvek na prvom mestu i uvek prvo sebe zbrine, pa posle drugi dolaze na red. Osim toga, ova boja označava osobe koji imaju potencijala da postanu dobri umetnici.

Ako ste videli više boja, auru u boji duge, onda imate posla sa jednom specifičnom osobom. Ovakva aura pokazuje da je osoba veoma senzitivna, sa jakim predosećanjima i intuicijom. Obično ukazuje i na visoku spiritualnost onoga ko je poseduje.

aura1 Šta tvoja aura GOVORI o tebi?

Ako ste videli crnu auru, za neko vreme ponovote sve što ste uradili. Crne aure nisu stalne, one odražavaju negativne misli, lošu energiju, i uglavnom nastaju u nekim  lošijim periodima. Ali kada se stvar popravi, sredića se i boja aure.

Bela aura, kako je verovatno i očekivano, predstavlja ljude čiste duše i stanja nevinosti duha. Najčešće se daju videti oko beba i starih osoba, ali nisu ni retkost kod ostalih.

Pročitajte još i ovo:

Šta tvoja omiljena boja ruže govori o tebi

Šta boja očiju govori o tebi

Tako mrtvi govore

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.fansshare.com, www.pinterest.com, www.jamienelson.com

Slobodan Veličanin

 

Comments