Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

U životu je najvažniji balans. A u današnje ludo vreme ovo se naročito odnosi na onaj balans između posla i privatnog života. Jer, poslovno i privatno su postali toliko isprepleteni da se granice više ne poznaju, a jedino što znamo je da nas taj način života guši. Nemoguće je samo raditi bez imalo odmora i vremena samo za sebe. Pregorećeš. A opet, kada pokušaš da se posvetiš sebi, shvataš da nemaš taj luksuz jer nemaš vremena i moraš “samo još ovo” da završiš. Ne radi to sebi! Uči od žena koje umeju da naprave balans i počni da uživaš u životu u kojem su granice jasno i precizno postavljene. 

Šta žene koje odvajaju privatno i poslovno rade bolje od nas?

Šta žene koje umeju da naprave balans između posla i privatnog života rade bolje od tebe  1 Šta žene koje umeju da naprave balans između posla i privatnog života rade bolje od tebe?

One znaju da odrede prioritete i prave žrtve

Činjenica je da niko ne može sve. Svima nam se dešava da smo prepune obaveza i da ne znamo gde ćemo pre, ali umesto da se potpuno pogube i zbune, žene koje “znaju znanje” kada je posao u pitanju hrabro pristupaju određivanju prioriteta i prvo rade ono što je najhitnije, dok će ono što mogu da ostave za sutra – ostaviti za sutra. Osim toga, one su spremne na žrtve, spremne su da menjaju raspored u poslednjem trenutku, spremne su da rade kada je to potrebno, ali i te kako umeju da uzmu odmor kada im je potrebno da se makar na kratko isključe i pobegnu od svega. Jer, važan je balans! Kada radiš, treba i da odmaraš. 

Editors choice