POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGER-a – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Top 5 jesenjih boja za kosu koje preporučuje celebrity colorist Min Kim

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/3

U životu je najvažniji balans. A u današnje ludo vreme ovo se naročito odnosi na onaj balans između posla i privatnog života. Jer, poslovno i privatno su postali toliko isprepleteni da se granice više ne poznaju, a jedino što znamo je da nas taj način života guši. Nemoguće je samo raditi bez imalo odmora i vremena samo za sebe. Pregorećeš. A opet, kada pokušaš da se posvetiš sebi, shvataš da nemaš taj luksuz jer nemaš vremena i moraš “samo još ovo” da završiš. Ne radi to sebi! Uči od žena koje umeju da naprave balans i počni da uživaš u životu u kojem su granice jasno i precizno postavljene. 

Šta žene koje odvajaju privatno i poslovno rade bolje od nas?

Šta žene koje umeju da naprave balans između posla i privatnog života rade bolje od tebe  1 Šta žene koje umeju da naprave balans između posla i privatnog života rade bolje od tebe?

One znaju da odrede prioritete i prave žrtve

Činjenica je da niko ne može sve. Svima nam se dešava da smo prepune obaveza i da ne znamo gde ćemo pre, ali umesto da se potpuno pogube i zbune, žene koje “znaju znanje” kada je posao u pitanju hrabro pristupaju određivanju prioriteta i prvo rade ono što je najhitnije, dok će ono što mogu da ostave za sutra – ostaviti za sutra. Osim toga, one su spremne na žrtve, spremne su da menjaju raspored u poslednjem trenutku, spremne su da rade kada je to potrebno, ali i te kako umeju da uzmu odmor kada im je potrebno da se makar na kratko isključe i pobegnu od svega. Jer, važan je balans! Kada radiš, treba i da odmaraš. 

Editors choice