One znaju kada im je koncentracija najjača

Ovo je važno iz prostog razloga – kada je pred njima važan zadatak, prezentacija ili projekat, one će mu se posvetiti tačno u ono vreme kada im je koncentracija najbolja i kada će to moći da “oduvaju”. One poznaju sebe i znaju kad šta treba da rade da bi to radile efikasno i da ne bi gubile vreme. 

I one prave greške, ali opraštaju sebi

Svi pravimo greške i svima nam se dešava da nešto gadno zabrljamo, ali mudre žene znaju da oproste sebi, da prihvate to da su zabrljale (da, i njima se dešava!) i da krenu dalje. Znaš kako se kaže – ne treba plakati nad prosutim mlekom. Ne treba gubiti vreme na stvari koje ne možeš da promeniš, već iz svojih grešaka nauči lekciju i hrabro nastavi dalje.

One se ne plaše da zatraže pomoć

Možda bi na prvu loptu pomislila da ozbiljne poslovne žene sve mogu same, ali valjda si do sada shvatila da to nije uvek i nužno tako. Da, one znaju koliko mogu, ali znaju i kada nešto ne mogu i nije im problem da zatraže pomoć kako bi se posao završio na vreme, uspešno i efikasno. Jer svi zaslužuju da nakon napornog rada dobiju odmor i vreme samo za sebe, a uz udružene snage, do toga se brže stiže.

Šta žene koje umeju da naprave balans između posla i privatnog života rade bolje od tebe  3 Šta žene koje umeju da naprave balans između posla i privatnog života rade bolje od tebe?

Izvor fotografija: unsplash.com

Ivana

Comments