One su 100% u sadašnjem trenutku

Kada rade, one rade i fokusirane su 100%. Kada je vreme za posao, one znaju samo za posao i to ne mešaju sa privatnim. Ali, kada završe sa poslom i kada prelaze u onu zonu privatnog, one su ponovo 100% fokusirane na druženje, na provod, na razgovor sa dragim ljudima i one ne proveravaju telefon svaki čas da bi videle imaju li nove poruke, pozive ili mejlove u vezi sa poslom. Njihovo radno vreme je završeno i lični život može da počne! Ovo nas dovodi do sledeće tajne…

One umeju da se isključe

Posle posla ili vikendom, kako god da im to odgovara, one se u potpunosti isključuju od posla, gase telefon, kompjuter i sprovode “digitalni detoks”. One su jako stroge u pogledu svojih obaveza – kada završe sve zadatke za taj dan one su završile sa poslom i posvećuju se aktivnostima koje vole da rade u slobodno vreme. Čitanje knjige, daleko od bilo kakve tehnologije? Može!

One imaju hobi

Kad smo već kod slobodnog vremena, žene koje umeju da naprave balans između posla i privatnog života znaju kako da ga iskoriste na pravi način. One imaju hobije i uživaju u njima bez obzira na to da li je reč o tenisu, jogi ili nečemu trećem. Bitno je da postoje aktivnosti u toku kojih se ne razmišlja o poslu, troši se negativna energija, pune se baterije i podstiče kreativnost.

Šta žene koje umeju da naprave balans između posla i privatnog života rade bolje od tebe  2 Šta žene koje umeju da naprave balans između posla i privatnog života rade bolje od tebe?
Comments