Jane Birkin

Među poznatim francuskim lepoticama, naravno, ne smemo zaboraviti da izdvojimo buntovnu i senzualnu Jane Birkin. Jane nam je možda najpoznatija po svojoj muzičkoj karijeri i braku sa takođe poznatim umetnikom Serge Gainsbourg-om, ali ona ostaje i jedna od apsolutno večnih ikona stila – koja je pravi simbol tog neobaveznog, francuskog šika. Jane volimo i dan danas, a ako tražite tu savršenu modnu inspiraciju za svaki dan, Jane je definitivno osoba za vas. Na njoj i klasični džins i muška košulja izgledaju neverovatno, a to je ono ka čemu svaka žena teži.

Françoise Hardy

Još jedna muzičarka sa naše liste naravno je nezaboravna Francoise Hardy, koja je ona prava “kul devojka” koja želimo da budemo. Ona pleni svojim talentom, harizmom i ukusom, koji varira između seksi zavodnice i opuštene, stajliš devojke. Takođe, Françoise je jedna od naših omiljenih inspiracija po pitanju frizure, a sve mi ponekad želimo da imamo kosu kao što je njena – sjajnu, gustu, dugu i sa neobaveznim, kratkim šiškama. Ukoliko želite da budete prava kul, gradska devojka – neka Françoise bude vaša inspiracija.

Grace Kelly

I za kraj, naravno, nezavoravna Grace Kelly – kojoj čak ni princ od Monaka nije odoleo. Grace je pravi simbol ženstvenosti i elegantnosti, a ona je jedna od onih žena za kojima su se okretali svi u prostoriji. Ukoliko su vam potrebni saveti o tome kako da budete elegantne na svakom svom koraku, inspiraciju potražite u Grace Kelly.

Naslovna fotografija: instagram.com/

Jovana

Comments