Dijeta i vežbanje

Dobre su zdrave navike i vitka linija, ali je bolje da niste tako neurotični zbog toga. Koliko puta ste držali dijetu prošle godine? Cele godine, zar ne? I koliko puta ste počinjali da vežbate? I nikako da vam se prime zdrave navike, opterećeni ste izgledom, stalno nešto gladujete i pijete kojekakve bljutave bućkuriše i opet niste zadovoljni. Zato što vam se zadovoljstvo ne nalazi u dupetu, nego u glavi. Rešite da ove godine budete debeli i srećni i odjebite sve dijete i vežbanja i svu grižu savesti zbog sabotaže. Da, smete to da uradite. Iako ženski deo čovečanstva koji drži do sebe misli da je to najveće moguće svetogrđe i zaklinje se u zelenu salatu, sveti đumbir im pomogao.

mark allen cycling advice h Stare ZAMKE u koje ne treba da upadnete u novoj godini

Ljudi zbog kojih se osećate mizerno

A to su najčešće oni koje nam je najteže da izbegnemo. Porodica, kolege, šefovi. Pogledajte sebe u situaciji u kojoj se pred njima osećate bedno – odjednom ste dete i ništa ne znate. Ništa niste dobro uradili, oni imaju prava i razloga da vas kritikuju, vaša kompetencija se dovodi u pitanje, ne ispunjavate njihove zahteve. Da li je stvarno tako, ili vi samo preterano reagujete na kritiku, ili na nečije ispoljavanje autoriteta? Možda oni zbog kojih se osećamo nedostojno služe tome da nas nauče kako da zauzmemo stav? Pa, počnite. Imate celu godinu pred sobom da uvežbate kako roditeljima da kažete da nećete doći na večeru, jer ne želite da se osećate kao dete koje čeka da mu se odredi kazna, kolegama da gledaju svoja posla, šefovima da bi bilo konstruktivno da saslušaju vaše predloge i ideje. Ako se unapred osećate malodušno zbog ovoga, već ste upali u zamku. A ako znate da ste već upali, izađite, pa pokušajte da je zaobiđete.

Feeling Mad etc. Interior Stare ZAMKE u koje ne treba da upadnete u novoj godini

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.leaderchat.org, www.huffingtonpost.com, www.menclub.hk, www.outsideonline.com, www.annmcgovern.com

Aleksina Đorđević

 

Comments