Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Prethodne tekstove iz serijala “Stil moćnih ljudi” pročitajte ovde.

Krisa Evansa (Chris Evans) najverovatnije znate kao tipičnog riđokosog, beloputog Britanca sa neobičnim naočarima i velikim kezom. Prijatna boja glasa i razgovetnost nesumnjivo su njegovi glavni aduti, bez kojih ne bi mogao da radi ono što najviše voli i što ga je učinilo izuzetno uticajnim, popularnim i dovoljno bogatim da može da priušti zavidnu kolekciju skupocenih automobila, nedavno predstavljenu u jednoj od omiljenih nam emisija – “Top Gear”. Naime, dugogodišnja karijera radio i TV voditelja i producenta obezbedila mu je tričavih £50,000,000 na računu u banci, a sigurno bi bilo i mnogo više da Kris nije prošao fazu “lošeg momka”, kada je raskalašno trošio, doslovce, kao da sutra ne postoji.

Slika 1 Kris na poslu u punom sjaju Stil moćnih ljudi: Chris Evans, otkačeni trošadžija

Kris na poslu u punom sjaju

Šta reći kada je Kris, tokom pomračenja svesti, sa svojom bivšom ženom Bili Pajper (Billie Piper), isto toliko otkačenom i propalom tinejdžerskom pop zvezdom, a sada glumicom, bez frke potrošio £20,000,000 na kupovinu Ferrarija, Range Rovera, Jaguara i dva Forda Mustanga? Pisalo se da je za Bili kupio Ferrarija dan nakon što su se upoznali, iako ona uopšte nije imala vozačku dozvolu. Njih dvoje uspeli su da naprave ceh od £30,000 proslavljajući Krisov rođendan. I te kako bahato, morate priznati. Kris ni danas ne štedi novac, ali se ipak primirio i zasad deluje da je našao svoj mir oženivši se po treći put. Sadašnja žena mu je Nataša Šišmanijan (Natasha Shishmanian), koja profesionalno igra golf, a povremeno radi kao model i kolumnista za magazin “Golf Punk”. Sa njom je dobio sina, a izgleda da čekaju i drugo dete.

Slika 2 Kris i Natasa Stil moćnih ljudi: Chris Evans, otkačeni trošadžija

Kris i Nataša

Međutim, porodica ga nije sprečila da svojoj neverovatno skupoj kolekciji automobila doda još i Lamborghini, nekoliko retkih, klasičnih modela Ferrarija, Rolls-Roycea, Land Rovera i Jaguara Mark II. To je jednostavno njegova najveća strast posle radija, mada nije imun ni na vile i imanja, kojih ima na sve strane, od Beverli Hilsa do Portugalije.

Slika 3 Kris i Ferari 250 GT Kalifornija Spajder Stil moćnih ljudi: Chris Evans, otkačeni trošadžija

Kris i Ferrari 250 GT California Spyder

Za one koji dele istu strast prema retkim, elegantnim i skupim modelima automobila prava je poslastica zaviriti u Krisovu garažu. Jedan od privilegovanih srećnika bio je voditelj emisije “Top Gear”, Džejms Mej (James May), koji je čak i provozao Krisov Ferrari California, namolivši ga na jedvite jade da mu da krug.

Osim posla i kola, Kris je potpuno lud za golfom. To je još jedna njegova strast koja mu je donela sreću, jer je svoju sadašnju ženu upoznao igrajući golf. Voli Kris i nekretnine, često menja lokacije i kuće. Kako kaže, očinstvo ga smiruje i tera ga da se ponaša zrelo i odgovorno, tako da sada živi prilično povučeno na svom velelepnom imanju u Askotu. Nedaleko je zbrinuo i staru majku i bliske rođake. Priznaje da mu je sada žao zbog pređašnjeg raskalašnog ponašanja, opijanja i razuzdanih žurki koje su ga u jednom trenutku koštale i posla. Kaže da je živeti od danas do sutra oslobađajuće na milion načina, ali da kad se osvestiš, shvatiš da si povredio ljude oko sebe i da si izneverio mnoge do kojih ti je stalo, a onda se samo osećaš loše. Lekcije koje je naučio i iskustva koja je prošao podelio je sa drugima u svojim knjigama “Nije to što mislite” (It’s Not What You Think) i “Memoari jednog otkačenjaka” (Memoirs of a Fruitcake).

Slika 4 Ma nije to sto mislite Stil moćnih ljudi: Chris Evans, otkačeni trošadžija

Zabava povodom objavljivanja autobiografije Krisa Evansa, London


Maša Lopičić je diplomirani filolog i novinar. Ljubitelj knjiga, filmova, pasa i visečasovnog kafenisanja s prijateljima. Vizionar i večiti borac protiv vetrenjača i nepravde.

Editors choice