Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Stil sa stavom Beograda: Jedinstven bilbord urađen slikarskom tehnikom

Stil sa stavom Beograda: Jedinstven bilbord urađen slikarskom tehnikom

Kreativna agencija “McCann Beograd” realizovala je jedinstvenu kampanju za Samostalnu zanatsku radnju za izradu kravata “Мaskot” sa porodičnom tradicijom ručnog izrađivanja muških kravata i leptir mašni dugom 80 godina i po prvi put u Srbiji na ulice Beograda postavila ručno oslikan bilbord.

Vođeni idejom da je „ručna izrada” nešto što polako izumire, a vredno je očuvanja, kao glavni element kampanje kreativni tim agencije „МcCann Beograd“ pro bono je osmislio i realizovao postavku jedinstvenog, unikatnog, ručno oslikanog bilborda, postavljenog u neposrednoj blizini Tržnog centra “Ušće”, gde potrošači između ostalog, imaju priliku da na jednom mestu kupe proizvode velikih multinacionalnih brendova.

Stil sa stavom Beograda Maskot McCann Beograd I Stil sa stavom Beograda: Jedinstven bilbord urađen slikarskom tehnikom

“Drago mi je da su mladi ljudi iz agencije “McCann Beograd” prepoznali vrednost starih, tradicionalnih radnji i našeg ručnog, unikatnog rada i da su se potrudili da smisle zanimljivu kampanju koja će nadam se skrenuti pažnju na ono što u ovom konkretnom slučaju, radimo moja porodica i ja već skoro ceo vek. Na žalost, radionica kao što je ova naša, u Beogradu ima sve manje, ali se iskreno nadam da će ovakve inicijative pomoći da se one održe u poslu u vreme potrošačkog društva i masovne proizvodnje. ” , izjavio je Rajko Zečević, tvorac čuvenih kravata iz Nušićeve ulice.

Bilbord su ručno, slikarskom tehinkom, baš kao i kada je u pitanju izrada kravata, oslikali Lidija Milovanović, Senior Art Director, i Nenad Dodić, Art Director, u agenciji “МcCann Beograd” .

Stil sa stavom Beograda Maskot McCann Beograd II Stil sa stavom Beograda: Jedinstven bilbord urađen slikarskom tehnikom

“Cilj nam je bio afirmacija vrednosti ručno izrađenih proizvoda i porodičnih zanatskih radnji kao nerazdvojnog dela beogradske tradicije i istorije. Svi znamo da su ručno rađeni proizvodi neuporedivo originalniji, zanimljiviji, autentičniji, ali i kvalitetniji od serijski proizvedenih. Zato je bilo logično da i naša vizuelna rešenja budu ručno rađena. Rad na “handmade” bilbordu je bio jedinstvena prilika da unesemo deo sebe u svoj rad i da komunikaciji damo lični pečat.”, izjavila je Lidija Milovanović.

Stil sa stavom Beograda Maskot McCann Beograd III Stil sa stavom Beograda: Jedinstven bilbord urađen slikarskom tehnikom

“I&F McCann Grupa”, jedna od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi, uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pružamo najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj njihovih brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru “I&F McCann Grupe” deo su „McCann Worldgroup“ (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, i u vlasništvu je „Interpublic Group“ (www.interpublic.com), najstarije multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.

Editors choice