Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Striptiz za pismene: One neće isto što i vi

Striptiz za pismene: One neće isto što i vi

1/2

“Ništa lakše nego imati seks” – jedna je od zabluda iz mladosti, koja još nije dokazana kao zabluda. Verovatno zbog ovog bluda u kovanici. “Svi vole da vole i svako traži i nalazi ljubav”, međutim, potpuni je zajeb. “Seksualna veza vodi u emotivnu”, takođe nije održivo. A ako emotivna veza odvede u seksualnu, ooo, oprez! To ume sramno da boli. Ako izgleda da iz ovoga proističe da se bar svi krešu kao besni, to samo tako izgleda.

Muškarci koji karaju redom potpuno su neupotrebljivi u svakom drugom smislu – ako se sa njima krešete. Ako ste im najbolja drugarica, onda prilično možete da računate na njih. Obično je seks ipak obavljen, zato što se takav muškarac oseća potpuno nesigurno u odnosu koji nije seksualno definisan. To jest, može da bude prijatelj i to odan, ako ga je prvo umočio, da bude miran. Oh, eto jednog divnog motiva da dopustite nekome da udari recku. Možda vam postane najbolji prijatelj. A možda i seks bude dobar.

I uopšte, svi ženski motivi za seks uglavnom su pogrešni. Muškarci imaju jedan motiv – žele seks. Na to možete da računate u rasponu od ludih umetnika, do trezvenih očeva porodica. Seks iz požude. Najčistija, najprostija i najizvodljivija stvar. Dobro, u 21. veku je svima jasno da i žene poznaju požudu i smeju da joj se prepuste. Ono što nije svima jasno je da se ženski motivi nisu promenili. I dalje su pogrešni. Ili su ženski.

Možete imati više saigrača Striptiz za pismene: One neće isto što i vi

O da, žene žele seks. Za početak. Da vide valjate li išta, kolika vam je kita i kako koristite jezik i prste, umete li i nežno i grubo i sporo i brzo i pogađate li bar malo kad šta treba. Ako se uklapate u njen model bar 60%, vredi da pokuša. Šta da pokuša?

Alo, pa sve ono zbog čega je uopšte počela seksom. Da vas vaspita, nauči da se oblačite, natera da budete verni, emotivno vas opismeni i napravi od vas čoveka, koji joj je dovoljno koristan. Žene su dosta lude u tome i pokušaće sigurno i uložiće nekoliko godina života u to bez pardona.

Ako su procenti ispod 50, ona ostaje na požudi. To obično znači da se kresnula sa vama jednom i nikad više. Mislite da ste imali super seks i čudite se zašto nikako da se situacija ponovi? To je samo zato što je ona zaključila da od vas nikada čovek biti neće.

Kvarno? A kako drugačije? Koji to muškarac može da podnese težinu ženske iskrenosti?

Editors choice