“Ništa lakše nego imati seks” – jedna je od zabluda iz mladosti, koja još nije dokazana kao zabluda. Verovatno zbog ovog bluda u kovanici. “Svi vole da vole i svako traži i nalazi ljubav”, međutim, potpuni je zajeb. “Seksualna veza vodi u emotivnu”, takođe nije održivo. A ako emotivna veza odvede u seksualnu, ooo, oprez! To ume sramno da boli. Ako izgleda da iz ovoga proističe da se bar svi krešu kao besni, to samo tako izgleda.

Muškarci koji karaju redom potpuno su neupotrebljivi u svakom drugom smislu – ako se sa njima krešete. Ako ste im najbolja drugarica, onda prilično možete da računate na njih. Obično je seks ipak obavljen, zato što se takav muškarac oseća potpuno nesigurno u odnosu koji nije seksualno definisan. To jest, može da bude prijatelj i to odan, ako ga je prvo umočio, da bude miran. Oh, eto jednog divnog motiva da dopustite nekome da udari recku. Možda vam postane najbolji prijatelj. A možda i seks bude dobar.

I uopšte, svi ženski motivi za seks uglavnom su pogrešni. Muškarci imaju jedan motiv – žele seks. Na to možete da računate u rasponu od ludih umetnika, do trezvenih očeva porodica. Seks iz požude. Najčistija, najprostija i najizvodljivija stvar. Dobro, u 21. veku je svima jasno da i žene poznaju požudu i smeju da joj se prepuste. Ono što nije svima jasno je da se ženski motivi nisu promenili. I dalje su pogrešni. Ili su ženski.

Možete imati više saigrača Striptiz za pismene: One neće isto što i vi

O da, žene žele seks. Za početak. Da vide valjate li išta, kolika vam je kita i kako koristite jezik i prste, umete li i nežno i grubo i sporo i brzo i pogađate li bar malo kad šta treba. Ako se uklapate u njen model bar 60%, vredi da pokuša. Šta da pokuša?

Alo, pa sve ono zbog čega je uopšte počela seksom. Da vas vaspita, nauči da se oblačite, natera da budete verni, emotivno vas opismeni i napravi od vas čoveka, koji joj je dovoljno koristan. Žene su dosta lude u tome i pokušaće sigurno i uložiće nekoliko godina života u to bez pardona.

Ako su procenti ispod 50, ona ostaje na požudi. To obično znači da se kresnula sa vama jednom i nikad više. Mislite da ste imali super seks i čudite se zašto nikako da se situacija ponovi? To je samo zato što je ona zaključila da od vas nikada čovek biti neće.

Kvarno? A kako drugačije? Koji to muškarac može da podnese težinu ženske iskrenosti?

Comments