“Potpuno si seksi, frajeru, i čini mi se da ima još nečeg kod tebe za mene, tako da ću prvo da proverim kolika ti je kita, a posle ću možda i da se udam za tebe.” Ko je taj koji neće da pobegne odmah, ili malo kasnije kad mu se uopšte ne digne.

Uostalom, to je tako oduvek, samo menja oblik i otvorenost ispoljavanja. Muškarac je uvek morao ili da plati ili da se ženi ako je hteo da kara. Sva ona romantična osećanja, ljubav, povezanost, to je sve izmišljeno da se veza obezbedi i da se deca prave sa idejom da to jedino ima smisla i najviše vredi.

Seks je najbolja gimnastika Striptiz za pismene: One neće isto što i vi

Što ne znači da ceo sistem nije istinit i prirodan. Mada nekako mi izgleda da je priroda zakinula muškarce i da im nikad nije bilo teže nego danas, jer je istina sve vidljivija i ogoljenija, a oni razoružani, bez evolutivih argumenata i utočišta u mačizmu.

Nema im druge, nego da postanu ljudi.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate.  Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments