Neke stvari se tvog dečka ne tiču i ne treba da ih zna, jer bi mogao da postane sumnjičav i da počne da vas posmatra sa nepoverenjem, naročito ako je u pitanju početak veze i još se ne poznajete. Izbegnite stvaranje predrasuda, da biste uspeli da izgradite odnos u kome jedno drugom možete da poverite ono najgore o sebi i da to i dalje ništa ne menja. Dug je to put, ali daćete istrajnosti više šanse, ako neke stvari mudro prećutite.

Zanimljive priče o seksu

U jednom trenutku će se verovatno pojaviti pitanje “koje je najluđe mesto na kome si imala seks?” ili nešto u tom stilu. Ako ste već prešli dobar deo puta poverenja, možda zaista možete jedno drugo zabaviti takvim pričama, bez ikakve ljubomore, ustezanja i napetosti. Ali ako niste sigurni u to, ako bi vama bilo neprijatno da znate takve stvari o svom dečku, onda bolje tu priču zaobiđite. Teško da iz takvih razgovora išta konstruktivno može da proizađe – osim ako vas ne loži da uvodite treće osobe u svoj odnos, makar na verbalnom nivou.

Porodične svađe i napetosti

Ako ste loše volje, jer je u kući bilo napeto sa članovima najuže porodice, jer se ponovila neka ogavna porodična drama, možete u kratkim crtama da kažete dečku zašto niste raspoloženi, da ne bi mislio da on ima neke veze sa tim. Porodične priče su uvek kompleksne, a o tome ćete vremenom ionako saznati i više nego što biste voleli da znate jedno o drugom. Zaista, svi imaju napete odnose sa nekim bliskim članom porodice, kao što u svakoj porodici ima problematičnih likova, koji svima ostalima zadaju brige. Zakopajte malo po bilo čijem rodoslovu i nećete morati da idete dalje od baba i deda, da biste našli ludake, nasilnike, alkoholičare, mračnjake, neodgovorne i nesposobne… Ne morate da pričate o tome, ako ne morate.

Comments