Hot topics

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

1/2

Neke stvari se tvog dečka ne tiču i ne treba da ih zna, jer bi mogao da postane sumnjičav i da počne da vas posmatra sa nepoverenjem, naročito ako je u pitanju početak veze i još se ne poznajete. Izbegnite stvaranje predrasuda, da biste uspeli da izgradite odnos u kome jedno drugom možete da poverite ono najgore o sebi i da to i dalje ništa ne menja. Dug je to put, ali daćete istrajnosti više šanse, ako neke stvari mudro prećutite.

View this post on Instagram

“You’ll get to a point in your life when you realise it’s been months, years, decades… and you forgot to live. Life is not Instagram. Life is not Facebook. Life is not texting. Life is forgetting your phone at home, going on an adventure with the people that mean the most to you, feeling, sensing, actually looking around the world and it’s beauty instead of your screen, and coming home with a huge smile on your face and a story to tell your grandkids. I’d challenge anyone to stop picking up his or her phone, stop walking around the city looking down at it, and try to remember what you experienced when you were a child. The universe is so much more interesting than any Instagram or text will ever be.”

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Zanimljive priče o seksu

U jednom trenutku će se verovatno pojaviti pitanje “koje je najluđe mesto na kome si imala seks?” ili nešto u tom stilu. Ako ste već prešli dobar deo puta poverenja, možda zaista možete jedno drugo zabaviti takvim pričama, bez ikakve ljubomore, ustezanja i napetosti. Ali ako niste sigurni u to, ako bi vama bilo neprijatno da znate takve stvari o svom dečku, onda bolje tu priču zaobiđite. Teško da iz takvih razgovora išta konstruktivno može da proizađe – osim ako vas ne loži da uvodite treće osobe u svoj odnos, makar na verbalnom nivou.

Porodične svađe i napetosti

Ako ste loše volje, jer je u kući bilo napeto sa članovima najuže porodice, jer se ponovila neka ogavna porodična drama, možete u kratkim crtama da kažete dečku zašto niste raspoloženi, da ne bi mislio da on ima neke veze sa tim. Porodične priče su uvek kompleksne, a o tome ćete vremenom ionako saznati i više nego što biste voleli da znate jedno o drugom. Zaista, svi imaju napete odnose sa nekim bliskim članom porodice, kao što u svakoj porodici ima problematičnih likova, koji svima ostalima zadaju brige. Zakopajte malo po bilo čijem rodoslovu i nećete morati da idete dalje od baba i deda, da biste našli ludake, nasilnike, alkoholičare, mračnjake, neodgovorne i nesposobne… Ne morate da pričate o tome, ako ne morate.

Editors choice