Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Neke stvari se tvog dečka ne tiču i ne treba da ih zna, jer bi mogao da postane sumnjičav i da počne da vas posmatra sa nepoverenjem, naročito ako je u pitanju početak veze i još se ne poznajete. Izbegnite stvaranje predrasuda, da biste uspeli da izgradite odnos u kome jedno drugom možete da poverite ono najgore o sebi i da to i dalje ništa ne menja. Dug je to put, ali daćete istrajnosti više šanse, ako neke stvari mudro prećutite.

View this post on Instagram

“You’ll get to a point in your life when you realise it’s been months, years, decades… and you forgot to live. Life is not Instagram. Life is not Facebook. Life is not texting. Life is forgetting your phone at home, going on an adventure with the people that mean the most to you, feeling, sensing, actually looking around the world and it’s beauty instead of your screen, and coming home with a huge smile on your face and a story to tell your grandkids. I’d challenge anyone to stop picking up his or her phone, stop walking around the city looking down at it, and try to remember what you experienced when you were a child. The universe is so much more interesting than any Instagram or text will ever be.”

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Zanimljive priče o seksu

U jednom trenutku će se verovatno pojaviti pitanje “koje je najluđe mesto na kome si imala seks?” ili nešto u tom stilu. Ako ste već prešli dobar deo puta poverenja, možda zaista možete jedno drugo zabaviti takvim pričama, bez ikakve ljubomore, ustezanja i napetosti. Ali ako niste sigurni u to, ako bi vama bilo neprijatno da znate takve stvari o svom dečku, onda bolje tu priču zaobiđite. Teško da iz takvih razgovora išta konstruktivno može da proizađe – osim ako vas ne loži da uvodite treće osobe u svoj odnos, makar na verbalnom nivou.

Porodične svađe i napetosti

Ako ste loše volje, jer je u kući bilo napeto sa članovima najuže porodice, jer se ponovila neka ogavna porodična drama, možete u kratkim crtama da kažete dečku zašto niste raspoloženi, da ne bi mislio da on ima neke veze sa tim. Porodične priče su uvek kompleksne, a o tome ćete vremenom ionako saznati i više nego što biste voleli da znate jedno o drugom. Zaista, svi imaju napete odnose sa nekim bliskim članom porodice, kao što u svakoj porodici ima problematičnih likova, koji svima ostalima zadaju brige. Zakopajte malo po bilo čijem rodoslovu i nećete morati da idete dalje od baba i deda, da biste našli ludake, nasilnike, alkoholičare, mračnjake, neodgovorne i nesposobne… Ne morate da pričate o tome, ako ne morate.

Editors choice