“Omaška” sa prijateljem

I svako ima prijatelja (prijateljicu) sa kojim mu se “omaklo“. Malo pića i duvanja, zezanja i prisnosti i otišli ste dalje nego što je trebalo. Možda ste se samo poljubili, možda malo petingovali, a možda je bilo i više od toga. I to se jedino tiče vašeg odnosa sa prijateljem i toga kako se vi osećate povodom toga. Dečko nema ništa se tim i ne mora da zna ništa o tome, ne treba ni njemu ni vama to opterećenje da hejtuje vašeg prijatelja.

Tvoje mišljenje o njegovim prijateljima

Gomila nesposobnjakovića i lezilebovića i ne znate šta on uopšte traži sa njima? To što mislite o njegovim prijateljima, zadržite za sebe, to su njegovi prijatelji, koji ga poznaju duže i bolje nego vi, koji su bili tu pre vas, a verovatno će biti i posle. Ni vama se ne bi sviđalo ono što bi on mogao da kaže o vašim prijateljicama (ne najmanje to što misli da su seksi i da biste mogli neku da pozovete u trojku).

Iskustva sa prevarom

Prevara je osetljivo i trusno područje, na kome se svi parovi u nekom trenutku nađu i ostanu manje ili više potreseni, a ponekad im načisto izmakne tlo pod nogama. Ne morate da izazivate zemljotrese priznanjem da ste varali bivšeg dečka, ili da tražite njegovo priznanje da je varao bivšu. Moraćete ozbiljno da pričate o vernosti i o nivoima prevare i izdaje i verovatno je bolje da pronađete zajedničke vrednosti koje ćete ugraditi u vezu, ali to vas neće spasti od stupanja na trusno područje (iako možda u ovom trenutku ne možete to ni da zamislite), zato stupajte oprezno i ne izazivajte vraga.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Comments