Bilo bi mnogo jednostavnije kad bi on rekao “znaš, ja želim ozbiljnu vezu sa tobom, brak i porodicu i sve što ide uz to”, ali on to uglavnom ne kaže, jer je strašno i pomisliti tako nešto, a kamoli reći. Uostalom, kad bi ti rekao, zar ne bi bila zabrinuta? Zar ne bi pomislila da sa tim čovekom nešto nije u redu, kad se izjašnjava tako jednostavno i brzo? Počela bi da sumnjaš u njegov zdrav razum i misliš da ima skrivene motive da te smota na brzinu. Nedostatak otvorenosti rađa podozrenje i komplikuje sve naše odnose – zato moraš da tumačiš znake, koji ti pokazuju da on definitivno misli ozbiljno sa tobom, možda krišom i od samog sebe.

Ne okleva da te “pokazuje”

Izlazi sa tobom na javna mesta, imate regularne sastanke tipa večera u restoranu, šetnja, kulturna dešavanja. On uživa u tvom društvu i smatra da ste par, normalno mu je da svuda idete zajedno. I više od toga – upoznao te je sa svojom mamom i uvek te zove da se pridružiš kad se skuplja njegovo društvo. Njegovi prijatelji znaju za tebe, jer je njemu važna njihova podrška i on želi da te oni prihvataju i vole. To pokazuje da si ti deo njegovog života i da on namerava da tako bude i nadalje.

Šta će tvog partnera učiniti najsrećnijim sudeći prema njegovom horoskopskom znaku Stvari koje on radi samo kada želi ozbiljnu vezu sa tobom
Comments