Družite se sa parovima

Ako on zaista misli ozbiljno s tobom, družićete se sa drugim parovima iz njegovog i tvog društva, njemu to neće biti neprijatno i smarajuće. Organizovaćete “duple” sastanke i nalaziti potvrdu svog parovanja u druženju sa drugim parovima. To vam omogućava da uporedite svoj odnos sa odnosom drugih parova, sa malo zdravog osećaja konkurencije – možda oni rade nešto bolje nego vi, pa imate šta da naučite.

On menja svoje planove zbog tebe

Svako voli svoju nezavisnost i jedna od najtežih stvari u vezi je uskladiti svoje obaveze i planove, tako da imate dovoljno kvalitetnog vremena koje ćete provesti zajedno, a i da svako ima vremena za sebe. Za to je potrebno prilagođavanje rasporeda i planova i to ne treba da radi samo jedan od partnera, nego oboje. Ali to što je on spreman da promeni svoje planove i obaveze, da bi imao više vremena za tebe, da otkaže druženje s prijateljima ili da se celog vikenda oslobodi od poslovnih obaveza – definitvno govori o tome da mu je stalo i da on ulaže u vaš odnos, zato što veruje da imate stabilnu vezu i da si ti osoba sa kojom želi da provede život.

Objavljuje na društvenim mrežama vaše zajedničke fotografije

Ovo obično rade devojke, a momci se mršte i nisu baš najsrećniji zbog ovakvog eksponiranja. Zato kad on objavi vašu zajedničku fotku, ili je čak stavi kao profilnu fotografiju na Fejsbuku, to stvarno nešto znači.

Stvari koje vaš partner želi i treba da čuje Stvari koje on radi samo kada želi ozbiljnu vezu sa tobom
Comments