Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Ta divna stvorenja, prelepih pametnih očiju, mekog krzna, koja umeju nešto što niko drugi ne ume – da predu dok vam ne ukradu srce, dok se totalno ne istopite i apsolutno ne zaljubite u njih, imaju oštre kandže i zubiće i ne oklevaju da ih upotrebe. Ali ljubav nema cenu i ono što zaljubljeni vlasnici mačaka tolerišu, niko drugi ne razume.

Ogrebotine

Svaki novopečeni zaljubljenik u mačku obeležen je kao niko drugi – tankim ogrebotinama po rukama, do laktova. Ove ljubavne oznake mačke vam prave kad se sa njima igrate onako kako one traže – kao da ste i vi mačka, što je njima (mačkama) sigurno normalno i što očekuju od vas. Kad vas neko užasnuto upita “šta ti je to po rukama, pobogu?!” vi se istopljenog izraza lica setite kako vas je šapetala i grickala vaša neodoljiva maca. Kad je tako slatka!

Promaja

Vlasnici mačaka sigurno spadaju u onaj deo sveta koji ne veruje u promaju, jer njihove ljubimice ne veruju – u vrata i prozore. I tako drže sve prozore i vrata otškrinuta u svako doba, da bi njihova maca mogla da se šetka kako ona hoće. Mnogo je praktičnije prevazići promaju, nego ustajati svaki čas i otvarati im vrata. Nekima ne smeta da noću ustaju i otvaraju im spoljna vrata, ako mace žele napolje, a neki se organizuju pa naprave u vratima pomična vratanca za svoje ljubimice. Ali ukoliko maca živi u stanu i ne izlazi napolje, ostaje opcija otvorenih vrata (i podglavljenih papučom), da ih promaja ne zalupi. Čuj, promaja, ma to ja tako, onako, figurativno.

Editors choice