Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Na bazičnom nivou, veza se zasniva na (tipičnim) muško-ženskim relacijama, koliko god mi napredovali u prisnosti i prijateljstvu i izgradili odnos na višem nivou, na emotivnoj i duhovnoj povezanosti. Na nivou tih tipičnih relacija, komuniciramo egom i potrebno je da ego ne bude povređen i da muškarac ne dovodi u pitanje svoju muževnost, zbog načina na koji ga tretiramo. A to se dešava u sledećim situacijama (iako se oni drže stoički i ne priznaju da ih to boli i povređuje).

Obraćaš se nekom drugom za uslugu

Kad ti je potrebna usluga, obraćaš se prijateljima, kolegama, onim ljudima na koje si inače upućena i sa kojima si navikla da razmenjuješ usluge, jer se dugo poznajete i tačno znaš na koga za koju stvar možeš da računate. Ali, preskačeš svog dečka u tom nizu i umesto da ga staviš na prvo mesto, uopšte ti ne pada na pamet da nešto tražiš od njega.

Zašto bi se on cimao i uznemiravao, kad ti već imaš ustaljene načine da rešavaš slične probleme. Ako ne znaš zašto bi to njemu smetalo, evo zašto – on želi da bude tvoja podrška i neko na koga računaš i kome se obraćaš kad ti je potrebna pomoć, jer je muškarac i zaštitnik i ako ne može da izađe u susret svojoj devojci, onda se ne oseća kao muškarac i zaštitnik, a ako mu ti uskraćuješ tu mogućnost, onda je dvostruko nesiguran i verovatno ljut na tebe.

Mornings with you

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Prebacuješ mu zbog materijalnih stvari

On može da priča o tome kako je nezadovoljan svojim finansijama, kako loše zarađuje i kako ne može sebi da priušti neke stvari. Ali njega zapravo tišti to što ne može tebi da pruži nešto posebno, a rado bi te obasuo luksuznim poklonima, ili rešio neke tvoje finansijske probleme, da može. Zato ga uvek samo podržavaj i podstiči, na njemu je da se izbori za ono što zaslužuje, a na tebi da veruješ u njega.

Editors choice