Kako da najzad ostvariš svoj cilj i istrčiš 21K?

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Potrebna ti je manikir ideja za najluđu noć? Probaj ovaj novi trend!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ne vrednuješ njegove poklone

Možda nije tačno pogodio tvoj ukus, ali to uopšte nije važno – njegov poklon drži na vidnom mestu i često ga nosi (ako se radi o nakitu ili komadu odeće). On želi da te učini srećnom i poklon je izraz njegove pažnje i nastojanja da te usreći, a tvoja zahvalnost i osmeh mu pokazuju da je na dobrom putu. U suprotnom, biće veoma povređen.

Nemaš strpljenja za njegove probleme

Inače se žene stalno žale kako su muškarci zatvoreni, kako im se ne poveravaju i ne govore o svojim strahovima i slabostima, pa kad ti tvoj dečko nešto kaže o nekom problemu, obrati punu pažnju, jer to je taj izraz poverenja i otvaranja, koji žene žele u odnosu. Misliš da su njegovi problemi trivijalni i da on drami bez potrebe? A kako bi se osećala da on tebi tako nešto kaže i tako pregazi preko nečega što tebe muči? Bez obzira na razlike među polovima, stvar je ista – kad nekome nešto poveravaš, očekuješ da te čuje, sasluša, razume, da te pita šta misliš da učiniš i da li nekako može da ti pomogne, ili da te prosto uteši i kaže ti da će sve biti u redu. Samo obrati pažnju.

View this post on Instagram

Is it the weekend yet? @amy_marietta @joe_hodges

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Kritikuješ ga nepravedno

Žene često prebacuju muškarcima ono što rade i što ne rade, započinjući pridiku sa „ti nikad…“ ili „ti uvek…“ a oni su prosto alergični na to. Kad mu se tako obratiš, on ima osećaj da si zaboravila sve lepo i dobro što je ikad uradio za tebe i za vas, pa ako imaš nešto da mu zameriš, kreni sa „ja se osećam…“ i izrazi kako se osećaš zbog nečeg što on ponekad radi ili ne radi, jer to „nikad“ i „uvek“ verovatno nije baš fer.

Komentarišeš njegove poteze u seksu koji ti se ne sviđaju bez mnogo takta

On je veoma osetljiv na svoje ljubavničke veštine i ako nešto nije radio kako tebi odgovara, potrebno je da mu to vrlo taktično staviš do znanja, a najbolje je da ga u akciji uputiš sa „a probaj sada malo sporije…“ ili kakvo već uputstvo želiš da mu daš, a zatim mu pokaži koliko uživaš u onome što radi. I pohvali ga zbog svakog poteza u kome si uživala.

Zezaš ga (drugarski) zbog izgleda

Iako momci to stalno rade jedni drugima i verovatno si svedočila takvim prijateljskim šalama na račun stomaka, ćelavosti, bradatosti i svega ostalog, drži se dalje od tog terena, to je rezervisano za njih. I ti bi se uvredila da te on zeza zbog tvojih slabih tačaka. On treba da zna da ti je privlačan i seksi takav kakav je, kao što i ti to treba da znaš – jedno drugom upućujte samo komplimente.

Kad misliš da ste dovoljno komotni u društvu njegovih prijatelja, recimo, ili svoje porodice i da je zabavno iznositi neke njegove slabosti, razmisli još jednom. On će možda uspeti da se našali na svoj račun i da ispadne kul, ali osećaće da ga ne poštuješ i izdaješ. Naročito nemoj da pozivaš druge da presuđuju u nekoj vašoj raspravi, to nije u redu ni prema njemu, ni prema njima.

Brankica Milošević

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

izvor slika : www.instagram.com , www.unsplash.com

 

Editors choice