IV Lady fair by Dovesajam za žene održaće se ovog vikenda ispred shopping centra “Ušće”. Dame će u subotu i nedelju, od 10 do 19 časova moći da uživaju u različitim programima namenjenim savremenoj ženi, savetima stručnjaka, edukativnim predavanjima, kreativnim radionicama, muzici i plesnim grupama, nagradnim igrama i vrednim poklonima.

Posetioce očekuje celodnevni program na bini gde će se neprestano smenjivati veliki broj plesnih škola, rekreativnih i fitnes centara, moći će da se upoznaju i sa vežbama za vrat i kičmu, a očekuje ih i bogat muzički program. U okviru “Dana za ulepšavanje“ moći će potpuno besplatno da srede svoje nokte i naprave frizuru koja je u skladu sa novim jesenjim trendovima.

slika 8 Sutra počinje sajam za žene

U Antistres vodič ženskom kutku dame će moći da se posavetuju sa stručnim licima i dobiju odgovore na pitanja iz raznih oblasti. One znatiželjne, saznaće šta ih to očekuje u budućnosti, zatim analitičar snova će im protumačiti snove i reći šta oni predstavljaju, a moći će da isprobaju i korisnu tehniku koja će im pomoći da se oslobode stresa, napetosti i strahova i još dosta toga očekuje ih u Ženskom kutku.

Nove i veoma popularne brendove na tržištu predstaviće oko 50 izlagača, tako da dame zaista mogu da uživaju u svemu onome što zanima i što je potrebno jednoj savremenoj ženi.

POZIVNICA IV LADY FAIR BY DOVE Sutra počinje sajam za žene

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom “Ušće”, kao i sponzorima manifestacije: Dove, Frikom, Elvita i Milka pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Comments