Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Eko koža u svim oblicima

Eko koža je apsolutni hit na svim revijama! Outfiti koji se sastoje kompletno od kožnih kombinacija, u stilu street stylea je sigurna modna kombinacija, koja je ujedno i dobitna. Čak je kombinovanje i različitih boja kože jako popularno, samo povedi računa da ne bude preterano šareno, jer onda to baš i ne izgleda dobro. Ali da iskombinuješ neku košulju sa kožnim pantalonama i kožnom jaknom, ne može biti loše. To je jednostavno klasik.

Odevni komadi od bouclé materijala

Mala oda Karl Lagerfeldu ove sezone dolazi u vidu korišćenja materijala bouclé u svim mogućim odevnim komadima. Ovo je materijal koji modna kuća Chanel koristi decenijama unazad. Bilo koji odevni komad od ovog materijala će se naći u ormanu pravog fashioniste, a to može biti samo i običan sako koji možeš kombinovati u skoro svakoj odevnoj kombinaciji. Pokušaj sa dugačkom suknjom, bluzom i sakoom od ovog materijala, to će sigurno biti dobra kombinacija.

Odevni komadi od čipke

Čipka je oduvek predstavljala određenu dozu prefinjenosti i glamura u modi. Prisutna je uglavnom u večernjim varijantama, ali je poslednjih nekoliko godina i mnogo popularna u svakodnevnoj modi. To mogu biti čak i samo detalji od čipke na nekom odevnom komadu, ali to ne treba da te sprečava da poneseš taj komad odeće sa osmehom. Čipka je definitivno u svakom obliku apsolutni hit.

Colossal kaputi

Ne postoji osoba koja ne voli makar neki oversized komad odeće, ali kada su u pitanju colossal kaputi, oni su savršeni za svaku jesen i zimu. Na stranu što je topao, ovaj kaput dolazi u mnogo boja, a dizajni mogu da izgledaju jako cool i kombinuju se verovatno na većinski deo tvoje garderobe koju već imaš u ormanu.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan

Editors choice