Veličanstvenim karnevalom od čak 40 Deda Mrazova, nastupom orkestra i solista Narodnog pozorišta i dečjeg hora “Horislavci” otvoren je tradicionalni UŠĆE Čarobni grad. Na otvaranju UŠĆE Čarobnog grada napravljena je i uvertira pred početak tradicionalne praznične šoping groznice, pa veliki popusti i sniženja očekuju sve posetioce tokom 1. i 2. decembra.

Na veliko iznenađenje svih potrošača i posetilaca, Deda Mrazovi su se nenajavljeno pojavili sa svih strana UŠĆE Shopping Centra, a onda i okupili na Centralnom trgu gde su na radost svih mališana izveli svoj novogodišnji ples. Pravu prazničnu atmosferu upotpunio je koncert solista i orkestra Narodnog pozorišta. Njima se pridružio i dečji hor “Horislavci“ i zajedničkim izvođenjem omiljenih dečjih pesama, ali i popularnim pop i rok numerama izmamili su osmehe na lica svih prisutnih.

Decji hor Horislavci na otvaranju USCE Carobnog grada Svečano otvoren tradicionalni Ušće čarobni dan

Od večeras otvorena je i Škola za Deda Mraza za sve dečake i devojčice koji žele da proniknu u tajnu novogodišnje čarolije i postanu sertifikovani Deda Mrazovi pomoćnici. Uz pomoć profesora Hristivoja Mudrića i Skoče Dimića, najmlađi će tokom decembra i januara na časvima Dedamrazologije, Prirode i irvasa, Umetnosti pakovanja poklona i Fizičkog vaspitanja i spuštanja niz dimnjak biti u prilici da se na nesvakidašnji način zabave i još jednom potvrde zbog čega je Deda Mraz omiljeni deda dece širom sveta.

Svecano otvaranje USCE Carobnog grada Svečano otvoren tradicionalni Ušće čarobni dan

Zavesa na UŠĆE Čarobni grad biće spuštena 15.januara, do kada će svako u UŠĆE Shopping Centru imati priliku da postane Deda Mraz i ispuni želje sebi i svojim najbližima.

Comments