Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

U Hali Sportova na Novom Beogradu, u subotu 14. juna, održano je Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima u organizaciji plesnog kluba Aurora uz podršku Plesnog saveza Srbije, Plesnog saveza Beograda, Ministarstva za sport i omladinu Republike Srbije. Pod geslom “ Neka pobedi ples”, preko 100 najboljih plesnih parova iz cele Srbije podeljenih u pet starosnih kategorija, od pionira, mlađih omladinaca, omladinaca,  starijih omladinaca do seniora takmičilo se za titulu državnih prvaka u latinoameričkim plesovima.

finalisti u kategoriji seniora Svet je lepši kada plešemo: Najbolji plesači Srbije na državnom prvenstvu

Finalisti u kategoriji seniora

U gracioznim pokretima i atraktivnim koreografijama najpopularnijeg plesnog pravca uživalo je više od 1500 prisutnih ljubitelja sambe, rumbe i ostalih latino ritmova koji su aplauzom bodrili svoje favorite. Događaj su uveličali svojim prisustvom učesnici i sudije najvećeg plesnog šou programa na našim prostorima Ples sa Zvezdama.

Formacijski nastup plesnog kluba Vracar Svet je lepši kada plešemo: Najbolji plesači Srbije na državnom prvenstvu

Formacijski nastup plesnog kluba Vračar

Pri izboru najboljih parova, internacionalni tim sudija iz Italije, Austrije, Holandije, Slovenije, Madjarske, Rumunije i Srbije, nije imao ni malo lak zadatak. Pobednici u kategoriji mladjih omladinaca koji su osvojili najviše simpatija su Gačić Nikola i Gačić Natalija iz Plesnog kluba Latinodance. Pobednički par u omladincima bio je Fatić Danilo i Mijatović Natalija iz Plesnog kluba Vračar, a titulu najboljih starijih omladinaca osvojio je par Mihajlović Siniša i Regina Hajnal iz Plesnog kluba Bolero. Najbolji plesači u kategoriji seniora su Lazareski Bojan i Novak Tjaša iz Plesnog kluba Spin.

Katarina Obradovic i Vukasin Prvulovic Plesni klub Aurora Svet je lepši kada plešemo: Najbolji plesači Srbije na državnom prvenstvu

Katarina Obradović i Vukašin Prvulović, plesni klub Aurora

Pored plesnog umeća, frizura i kostimi su svakako kao deo celokupnog stajlinga veoma važan element prilikom nastupa plesača  i zato se i ove godine Henkel ponovo pobrinuo za savršene frizure najboljih takmičara i finalistima u svim kategorijama darujući poklon pakete sa proizvodima iz portfolija Taft, Syoss i Fa asortimana dok je za savršen izgled kostima bio zadužen Perwoll Sport kako bi sportska odeća uvek izgledala kao nova. Značajnu podršku plesnom spektaklu pružila je i Heba Natural negazirana voda visokog kvaliteta, oficijalna voda takmičenja,  koja je plesačima omogućila da zablistaju i pruže svoj maksimum na podijumu.

Pobednici u kategoriji seniora   Lazareski Bojan i Novak Tjasa Svet je lepši kada plešemo: Najbolji plesači Srbije na državnom prvenstvu

Pobednici u kategoriji seniora: Lazareski Bojan i Novak Tjasa

Editors choice