Ukoliko volite dobru muziku pruža vam se odlična prilika da se zabavite na Telenor Play žurkama na točkovima koje će 4. i 11. maja biti održane u Beogradu i Novom Sadu. U Beogradu će vas zabavljati bend Bad copy, a u Novom Sadu samo za vas pevaće Sergej Ćetković.

Osim dobre muzike, Telenor vam nudi mogućnost da kreirate žurku po svom ukusu! Dovoljno je da odete na aplikaciju “Telenor Play žurka na točkovima” na Telenorovoj Fejsbuk strani, i u nekoliko jednostavnih koraka, odaberete lokaciju na kojoj biste voleli da se žurka održi, plejlistu koja vam se najviše dopada, izgled promo tima i voditelja.

Nastup Bad Copy na Telenor Play zurci na tockovima u Nisu Telenor Play žurka na točkovima stiže u Beograd i Novi Sad!

Nastup Bad Copy na Telenor Play žurci na tockovima u Nišu

Posebno iznenađenje čeka sve vas koji dođete na ovu neobičnu žurku na točkovima. Telenor je organizovao i nagradni  kviz „Muzički izazov“ u okviru koga ćete moći da osvojite dva puta po dve VIP karte za koncert Rijane u Cirihu i dve karte za Keln. Nagrada uključuje i prevoz minibusom do Ciriha, odnosno Kelna, džeparac i obilazak grada. Svaki takmičar može učestvovati u kvizu samo tri puta u toku dana, a samo korisnici  Telenor Play+ paketa mogu da osvoje glavnu nagradu.

Požurite i kreirajte žurku po svom ukusu!

Comments