Šta njegov stari automobil govori o njemu

Možda ne može da priušti bolji auto, a možda mu je i potpuno svejedno šta vozi, sve dok stiže iz tačke A u tačku B. Previše je muškaraca opsednutih statusnim igračkama za odrasle dečake, a “hipi” koji vozi auto iz prošlog veka verovatno više polaže na osećanja, empatiju, duhovne vrednosti i romantiku, nego na materijalne vrednosti. Ako želite rasterećenje, oslobođenje od pritisaka konzumerističkog društva, potražite svog partnera među onima koji ne smatraju da je dobar auto i debeo novčanik zamena za šarm, osetljivost i dobrotu.

Samohrani roditelj

U savremenom svetu ima mnogo samohranih roditelja (verovatno ste i sami među njima), a sve češće se mogu sresti očevi koji sami brinu o svojoj deci. Iz njegovog odnosa prema detetu možete saznati sve najvažnije što se tiče njegovog karaktera i ličnosti, načina na koji iskazuje ljubav i privrženost i otkriti kako bi se ponašao prema vama u ljubavnoj vezi.

Iskusan muškarac

On je stariji od vas i ima iza sebe mnogo životnog iskustva – a pošto muškarci sazrevaju kasnije nego žene, sa tom razlikom u godinama verovatno ćete biti sasvim usklađeni, odnosno, na istom nivou.

Romantičan tip

Ono što je ranije za vas bilo patetično i “lepljivo” sada bi moglo da bude vrlo privlačno i utešno – romantičan muškarac je možda naivan, ali nikada nije prestao da veruje u ljubav i željan da joj se prepusti. Sa iskustvom i godinama koje imate, ovo prestaje da bude zastrašujuće i postaje prednost i vrednost.

Naslovna fotografija: instagram.com/kat_in_nyc

Brankica Milošević

Comments