Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Razvod je poraz, horor, bruka i ko zna šta sve još teško i neprebolno. Međutim, žene izgleda mnogo bolje i brže preboljevaju, uspevaju da organizuju svoj život, čak se često i ponovo udaju, ili imaju stabilne veze, a često rađaju i decu novim partnerima. One se sastave i idu dalje, čak i ako su se razvele po najgorem scenariju – ako su ostavljene zbog druge žene. To možda deluje plitko, ali je istina, najgore je kad si otpušten i zamenjen, kad partner ne da više ne želi tebe, nego sasvim precizno želi nekog drugog. U ovu listu slobodno možete uvrstiti i udovce – razvod i smrt partnera za veliki broj muškaraca je gubitak iste snage i značenja, isto ga doživljavaju.

View this post on Instagram

Just @chiarascelsi

A post shared by Alessio Albi (@alessioalbi) on

Doživotni ranjenik

On je smrtno ranjen i nikada se neće oporaviti. Amputirano mu je pola srca i džaba sve što možete da mu pružite i što mu pružate – ona polovina srca koja mu je preostala, zapravo je crna rupa i u nju uzalud ubacujete nežnost, strast, brigu, radost, nadu, suze i smeh. Njega to ne dotiče. Njegove lađe su potonule, a on je potonuo sa njima, kao svaki pravi kapetan. I kad se nađe u novom odnosu, doživotni ranjenik nije baš prisutan. On oplakuje svoj gubitak, zagledan u beskrajne i nedostupne daljine i dubine, do kojih ti nikako, ničim i nikada ne možeš da dobaciš. Ukratko, ne primećuje te i ne ceni te. U poređenju sa njegovom bivšom, ti si bleda i neupečatljiva (kao i sve ostale žene).

Čvrst momak

On je rešio da prošlost ostavi iza sebe i da se baci usred života. Doduše, on to možda čini tako ekstremno, da niko oko njega ne može da ga prepozna. Postaje švaler, parti-manijak, opija se, rizikuje na sve načine, bez imalo radosti u svom pristupu novom životu. On primenjuje lek “klin se klinom izbija” i tvrdo zakucava tu ekserčinu u svoje srce, koristeći svoju glavu kao čekić. Čvrst momak, nema šta. Drži se podalje dok traje reanimacija i rehabilitacija – ali drži ga na oku. Period divljaštva će proći i on će opet osetiti da mu nedostaje ne bivša žena, nego emotivna toplina, bliskost, razmena. E, onda uskačeš i spasavaš ga.

Editors choice