Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Razvod je poraz, horor, bruka i ko zna šta sve još teško i neprebolno. Međutim, žene izgleda mnogo bolje i brže preboljevaju, uspevaju da organizuju svoj život, čak se često i ponovo udaju, ili imaju stabilne veze, a često rađaju i decu novim partnerima. One se sastave i idu dalje, čak i ako su se razvele po najgorem scenariju – ako su ostavljene zbog druge žene. To možda deluje plitko, ali je istina, najgore je kad si otpušten i zamenjen, kad partner ne da više ne želi tebe, nego sasvim precizno želi nekog drugog. U ovu listu slobodno možete uvrstiti i udovce – razvod i smrt partnera za veliki broj muškaraca je gubitak iste snage i značenja, isto ga doživljavaju.

View this post on Instagram

Just @chiarascelsi

A post shared by Alessio Albi (@alessioalbi) on

Doživotni ranjenik

On je smrtno ranjen i nikada se neće oporaviti. Amputirano mu je pola srca i džaba sve što možete da mu pružite i što mu pružate – ona polovina srca koja mu je preostala, zapravo je crna rupa i u nju uzalud ubacujete nežnost, strast, brigu, radost, nadu, suze i smeh. Njega to ne dotiče. Njegove lađe su potonule, a on je potonuo sa njima, kao svaki pravi kapetan. I kad se nađe u novom odnosu, doživotni ranjenik nije baš prisutan. On oplakuje svoj gubitak, zagledan u beskrajne i nedostupne daljine i dubine, do kojih ti nikako, ničim i nikada ne možeš da dobaciš. Ukratko, ne primećuje te i ne ceni te. U poređenju sa njegovom bivšom, ti si bleda i neupečatljiva (kao i sve ostale žene).

Čvrst momak

On je rešio da prošlost ostavi iza sebe i da se baci usred života. Doduše, on to možda čini tako ekstremno, da niko oko njega ne može da ga prepozna. Postaje švaler, parti-manijak, opija se, rizikuje na sve načine, bez imalo radosti u svom pristupu novom životu. On primenjuje lek “klin se klinom izbija” i tvrdo zakucava tu ekserčinu u svoje srce, koristeći svoju glavu kao čekić. Čvrst momak, nema šta. Drži se podalje dok traje reanimacija i rehabilitacija – ali drži ga na oku. Period divljaštva će proći i on će opet osetiti da mu nedostaje ne bivša žena, nego emotivna toplina, bliskost, razmena. E, onda uskačeš i spasavaš ga.

Editors choice