Adele – Hello

Zvanično, ova pesma je izašla krajem novembra 2015. godine, ali je i te kako obeležila prva tri meseca 2016! Sa ovom pesmom smo preživeli pravu “ljubavnu dramu vezu” – kada smo je prvi put čuli, zaljubili smo se na prvo slušanje, onda smo je toliko obožavali da je bilo OK što je puštaju SVE radio stanice, zatim smo počeli da osećamo da nas malo guši jer je non stop “tu”, pa smo tražili “pauzu” i na kraju smo ostali dobri prijatelji.

Šalu na stranu, Adel završava 2016. na njoj dobro poznatom mestu – na vrhu! Duge pauze između objavljivanja albuma samo potvrđuju da fanovi ove pevačice ne mare koliko moraju da čekaju na nove pesme – svaki singl koji je pevačica objavila bio je među najslušanijim pesmama.

Justin Timberlake – Can’t stop the feeling

Niko nije očekivao novi singl od Džastina, te je baš zato ova pesma sve ono što nismo znali da nam je nedostajalo kada je muzika u pitanju! Voleli ga ili ne, sigurno ste bar jednom zaplesali uz ovu pesmu koja ne može, a da vas ne razveseli! Uzgred, ovo je Džastinov peti singl koji je debitovao na prvom mestu Bilbordove Hot 100 top liste!

Zayn – Pillowtalk

Oni koji su pratili Zejna, znaju da je “prevalio” veliki put od tekmičenja u X-faktoru, preko neverovatne popularnosti grupe OneDirection čije je bio član, do solo pevača R’n’B/Soul muzike – žanru u kojem sada pokušava da se dokaže. Njegov prvi solo singl “Pillowtalk” je baš zato bio “pod lupom” mnogih, ali dopalo nam se ono što smo čuli!

Calvin Harris feat. Rihanna – This is what you came for

Možda i popularnija od same pesme je drama koja se vrtela oko ovog prolećnog hita! Nećemo prepričavati Kelvin Haris/Tejlor Svift sagu…

Kelvin ume da “isporuči” hit, a kad u celu priču uključi i Rijanu, pa možemo samo zaključiti da smo sigurni će se ova pesma slušati i sledećeg leta!

Major Lazer feat. Justin Bieber – Cold water

Major Lazer ekipa polako ali sigurno pomera granice muzičkih žanrova, kombinujući rege, regaton, house, dance… i tako su ovog leta na “rukama” imali još jedan letnji hit!

Comments