Mike Posner – I took a pill in Ibiza

Zapravo, ova pesma ima vrlo “teške” reči i značenje, al’ malo nas je obraćalo pažnju na to. Majk Posner, verovali ili ne, nije novo ime u svetu muzike i ovo mu je prvi singl koji je dostigao na Bilbordovu Top 10 listu u poslednjih šest godina. Pesma je čak dobila i nominaciju za Gremi nagradu u kategoriji pesma godine, što je ironično ako uzmemo u obzir činjenicu da Majk za sebe u pesmi kaže da je on “pevač koji je već prokockao svoju šansu”.

Chainsmokers feat. Halsey – Closer

Nismo sigurni zbog čega, ali ova pesma “ulazi u uši” i nikako da nam dosadi. Možda zato što savršeno opisuje bivše ljubavi ili letnje romanse?!

DNCE – Cake by the ocean

Nismo znali da miks funk i disco muzike može da zvuči tako dobro dok se na sceni nisu pojavili oni! Iako mnogima pesma nema baš mnogo smisla kada su reči u pitanju, frontmen benda je objasnio da su producenti iz Švedske sa kojima su radili, stalno pogrešno nazivali koktel “Sex on the beach” sa “Cake by the ocean”, odakle je nastala ideja za pesmu!

Drake – One Dance

Bilbord je ovu pesmu zvanično proglasio pesmom leta 2016! Ko smo mi da ih ispravljamo?!

Twenty One Pilots – Heathens

Twenty One Pilots su prvi rok bend koji je imao čak tri singla na prvih pet mesta Bilbordove Top 100 liste u jednoj godini još od davne 1988! Poslednji put je to pošlo za rukom grupi INXS.

Bilo kako bilo, ovog leta i jeseni nismo mogli da se naslušamo pesme “Heathens” koja je bila glavna muzička tema filma “Suicide Squad“.

Naravno bilo je tu još dosta pesama koje su nas veselile i za kojim smo “ludeli”. Lejdi Gaga, Džon Ledžend i Vikend su izdali albume pred sam kraj godine, te se od njih očekuje dosta hitova u narednom periodu! Možemo samo da se nadamo da će nam i 2017-ta doneti ovoliko hitova, da ćemo jedva suziti izbor na 10 pesama u decembru naredne godine!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.justjared.com

Elena Erdeljanović

Comments