Svima nam je ponekad potrebno stilsko osveženje prostora u kojem živimo. Sa svakim letom, mene kokretno stigne inspiracija da u stan unesem promene, pa bih tako ponovo krečila zidove, kupovala još ukrasnih jastuka, menjala raspored nameštaja, unosila nove biljke.. Naravno, želja za promenama u enterijeru može nastupiti u bilo kom trenutku, pa ako je to za vas upravo SADA, imamo nekoliko savršenih predloga.

U nastavku teksta pročitajte kojih pet Instagram profila će vas sigurno inspirisati da preuredite, ili od starta osmislite dizajn enterijera svog doma i sa kojima sigurno nećete pogrešiti.

1. Emily Henderson

Dizajnerka enterijera, stilista i TV lice iz Los Andjelesa, Emili Henderson, lako i brzo će vas kupiti svojim idejama za uređenje prostora. Njen Instagram Feed krase fotografije sofisticiranih enterijera, sa pokojim vintage detaljima, koji često imaju jarke akcente u boji. Ona, takođe, veoma često daje i savete kako da unesete promene u svoj dom, ali već na osnovu njenih ostvarenih ideja možete shvatiti šta nedostaje vašem prostoru.

2. Justina Blakeney

Ukoliko ste avanturističkog duha i ne drži vas mesto, i želite da vam i stan deluje kao mesto sa egzotičnog putovanja, ne tražite inspiraciju dalje od Justine Blakeney. Ova dizajnerka i best selling autorka, bazirana u Los Andjelesu, napravila je od svog stana pravi mali boho raj, koji praktično podseća na uređenu džunglu u zatvorenom prostoru. Sve je veoma zabavno, slobodno, puno biljaka i boja na njenom feed-u, i ukoliko ništa drugo, nadam se da će vas njen stil dizajna inspirisati da se oslobodite i poslušate svoje srce, kada budete uređivali lični prostor.

Comments