3. Syd & Shea McGee

Ipak, ukoliko ste više pobornici minimalizma u dizajnu, ne brinite se, imamo instagram profil za vas. Bračni par Syd i Shea, pokrenuli su svoj dizajn studio još 2014. godine i otad stekli više od milion pratilaca. Njihov stil ogleda se u jednostavnom dizajnu prostora, minimalnom nameštaju i nekim od najlepših prostranih kuhinja koje sam videla na internetu. Paletu boja im čine klasične timeless nijanse crne, bele, boje drveta i mornarskoplave, i ukoliko želite da vam stan izgleda classy u svakom smislu, Studio McGee je pravo mesto za inspiraciju, za vas.

4. Jonathan Adler

Dizajner enterijera Jonathan Adler apsolutni je fan kombinovanja jarkih upečatljivih boja i dobrog patterna. Njegovi enterijeri su veoma karakterni i životni, pa ukoliko i vi imate kreativnu crtu koju želite da prikažete kroz lični prostor, Johnatan-ov stil dizajna bi mogao biti pravi izbor za vas.

5. Amy Kim

Crno-belo, crno-belo, crno-belo. Ukoliko ste fanovi ove ultimativne minimalistističke kombinacije, instgram profil Amy Kim će vam pružiti večnu inspiraciju. Ova jednostavnost nije za svakoga, ali uz malo truda možete na ovaj način da učinite da vaš stan izgleda kao da je uređen za cover nekog časopisa.

Naslovna fotografija: instagram.com/thejungalow

Jovana

Comments