Stefano Pilati protiv blogera

Iako su dizajneri obično ćutljivi (sa izuzetkom Karla Lagerfelda), ove nedelje svi imaju nešto da kažu. Stefano Pilati, dizajner francuske modne kuće YSL se zapitao (ali na sav glas): “Ko su ti ljudi (blogeri)? Voleo bih da znam odakle su došli. Jer je veoma lako suditi iz svog kreveta.” Stefano je jedan, a blogera puno, tako da očekujemo pravi mali modni rat!

160 Trach Up

Vreme je za Bjork

Novi album najveće zvezde Islanda, sedmi po redu, izlazi u septembru i zvaće se “Biophilia”. Kao najavu albuma poslušajte prvi singl “Crystalline”. Jedva čekamo septembar jer tada izlazi i novi album Tori Ejmos (Tori Amos).

240 Trach Up

Ružna Beti je prelepa mlada

Glumica Amerika Ferera (America Ferrera) se udala za svog dugogodišnjeg dečka Rajana Pijer Vilijama (Ryan Piers Williams), sa kojim je u vezi još od studentskih dana. Venčanju su prisustvovale mnogobrojne kolege poput Blejk Lajvli (Blake Lively), Aleksis Bledel (Alexis Bledel), Džerija O’Konela (Jerry O’Connell), a ceremonija je održana u domu Vanese Vilijams (Vanessa Williams), negde u državi Njujork, pred oko stotinak zvanica.

330 Trach Up

Kate Moss unajmljuje transvestite

Za svoje venčanje, koje će kako se čini biti veći spektakl od kraljevskog, Kejt je unajmila transvestite koji će paziti na goste, pokazivati im gde da sednu, gde je toalet i slično, a sve to u potpeticama od 15cm. Goli i nabildovani muškarci će takođe biti na ceremoniji, na koži će imati oslikane likove mladenaca, a koja će biti njihova svrha, samo Kejt zna. Kejt je inače poznata po fantastičnim žurkama, tako da koliko sve ovo zvučalo suludo, sačekaćemo fotografije, pa tek onda suditi. Venčanje košta oko $800,000, a svako ko je neko će biti tamo.

432 Trach Up

Barbara se vraća na muzičku scenu

Barbara Strejsend (Barbra Streisand) objavljuje novi album 23. avgusta ove godine, a sastojaće se od neobjavljenih numera koje su napisali Alan i Merlin Bergman (Alan i Marilyn Bergman). Na albumu će se naći numere poput “So Many Stars” i “The Windmills of Your Mind”.

524 Trach Up

Nešto je trulo u Ujedinjenom Kraljevstvu

Pipa je bila model, Hari ima novu devojku, a Dajana je oživela na naslovnici časopisa “Newsweek”.

Kao i njena starija sestra Kejt (Kate), i Pipa (Pippa) se okušala kao model, očigledno sa mnogo manje uspeha jer se (još) nije udala za princa. Naravno, vredni britanski tabloidi su se dokopali fotografija.

Princ Heri (Prince Harry) izgleda da ima novu devojku, a na veliku žalost mnogih, to nije Pipa. Nova navodna devojka je Florens (Florence Brudenell-Bruce), englesko-francuskog porekla, model i glumica u pokušaju, sa diplomom Univerziteta u Bristolu. Heri i Florens su višegodišnji prijatelji, a da li su zaista zajedno ostaje nam da nagađamo.

Da je Lejdi Dajana (Lady Diana) živa, danas bi imala 50 godina, imala bi Facebook na kom bi je “bockao” francuski predsednik, vežbala bi i dalje, a bora bi se rešila botoksom. Svaki dalji komentar bi bio suvišan, jer pred vama je naslovna strana časopisa “Newsweek” sa pratećim tekstom.

815 Trach Up

Ako je verovati sajtu ancestry.com, Kejt Midlton (Kate Middleton) i Džejn Ostin (Jane Austin) su dalje rođake, što naročito raduje fanove poznate književnice, jer je Kejt moderna verzija devojaka iz romana Džejn Ostin – devojka iz srednje klase, skromna i nenametljiva, koja se udala za budućeg kralja.

JRM – zamalo mrtav

JRM Trach Up

Džonaton Ris Majers (Jonathan Rhys Meyers) poznat po ulogama u seriji “The Tudors” i filmovima “Velvet Goldmine”, “Mission Impossible” i “Match Point” je u utorak pokušao samoubistvo pilulama u svom stanu u Londonu. Tridesettrogodišnji Irac je početkom juna bio na lečenju od zavisnosti od alkohola, i to po peti put. Džonaton je sada na kućnom lečenju, a pre izvesnog vremena dao je sledeću izjavu: “Kada pijem ja sam kao Bambi. Svuda sam, kao klinac od 16 godina.” Džonatonovo stanje se naglo pogoršalo nakon smrti njegove majke, a mi se nadamo da ce naći adekvatnu pomoć.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments