Sliku svoju ližem

Pamela Trach Up   Gaćice i lizanje!

“Dođi deda da te oližem“

Pamela Andreson (Pamela Anderson) dobila je svoju PETA markicu. Ova organizacija je posle Natali Portman (Natalie Portman), angažovala prsatu plavušu i veruju da nisu pogrešili. Nisu, svakako, ali zašto, o, zašto je gospođica Anderson na promociji sve vreme lizala svoju ogromnu markicu? Davala je uputstvo kako se markica lepi ili želi da nam pokaže da ume da liže i sa svojih 44? Verujemo da je samo prljavi inspektor Blaža bio srećan, mi ostali smo bljucnuli.

Šuška se šuška da Hju voli Duška

hju Trach Up   Gaćice i lizanje!

“Da li bi prao naše sudove, mače? A ako zovnemo komšiju?“

Kada ne snima filmove, bori se sa tračevima. Debora Li Furnes (Deborra-Lee Furness), manje poznata glumica, a više poznata žena Hju Džekmena (Hugh Jackman), opovrgava da je njen muž gej. Iliti, latentni gej. U šaljivom tonu kaže: “Dobro, Hju, izgledam kao Džek Nikolson (Jack Nicholson). Možemo li da vodimo ljubav sad?“, na šta Hju odgovara: “Baš sam razmišljao o tome“. Debora kaže da se udala za njega, jer je prve večeri oprao sudove bez pitanja. Oni imaju dvoje usvojene dece, a paparaci su čudovišta sa hiljadu očiju i ušiju. Tako da nas ne čudi što se o tome šuška, a ako je istina, odosmo da se ubijemo. Što bi naša pevačica rekla: “gledaju ga ribe k′o da igra mečka, a on nam kaže kako ima novog dečka”.

Mislim da sam video cica-macu

Monika Trach Up   Gaćice i lizanje!

Možda promoviše veš? Pogledajte samo taj zadovoljni osmeh.

Kortni Koks (Courteney Cox) je uhvaćena u čipkanim, crnim gaćicama. Aleluja! Svakog dana ti bezobrazni paparaci slikaju nečije donje rublje.  Sa druge strane, zvezdice se nekad i ne trude da pokriju sramotni deo. Mora da je Kortni čula za vic “Zašto plavuša nosi čipkane gaćice? Da joj ne bi ispala ribica“, pa je rekla sebi “Hej, ja sam crnka, ali je to prokleto tačan vic!“. Dok god ih nosi, ne možemo joj zameriti, onog dana kada budemo videli ribicu, biće to slika i prilika za naslovnicu u Trach Up-u.

Množe se Kardašijanovi

Kardashians Trach Up   Gaćice i lizanje!

Pošto je svetu potrebno još takvih...

Ne slušaju one Bonda, već nastavljaju da prodaju svoje živote i pune naš Trach Up. Kardašijan sestre (Kardashians) su naravno, pune novosti. Kortni (Kourtney Kardashian) čeka još jedno dete, Kim (Kim Kardashian) misli da joj deca nisu suđena, bivši gospodin Kim (Kris Humphries) traži poništenje, a ne razvod braka, te nas čeka uzbudljivo suđenje: da li će Kris dokazati da je ceo brak samo prevara. Mi znamo odgovor, kao i većina sveta, ali eto njima razloga da prolongiraju medijsku eksploataciju braka. U međuvremenu, Kim je otkrila privremene tetovaže za usne, o kojima smo davno pisali.

Zabiberena gospođa Scary

Maraja Trach Up   Gaćice i lizanje!

Njoj kupite nešto u njenoj veličini, njemu još malo izbeljivača zuba

Eto nama sreće i radosti, izašao dugo očekivan spot za duet koji čine Maraja Keri (Mariah Carey) i Džastin Biber (Justin Bieber). Pesmica se zove “All I Want For Christmas Is You”, a spotić savršeno prati pesmičicu: sniman je u tržnom centru, a keva Maraja pozira u dečijem kostimu baba mrazice. Oni se grle i cmaču, ono drugarski, reklamiraju svoje savršeno izbeljene kljove, a nakon ovog klipa, Maraja bi mogla da postane zaštitno lice neke firme koja prodaje brijače. Samo ideja, ništa više.

Ne pipajte Pipu!

Pipa Trach Up   Gaćice i lizanje!

U kom podrumu li kriju batu Midlton?

Pipa (Pippa Middleton) ujeda! Dosta joj je paparaca, traži da je ostave na miru, jer ne može od njih da mrdne. Kao, mi obični smrtnici ne možemo da skapiramo koliko je njoj teško, jer mora da se ponaša po pravilima kraljevske porodice, a ona je samo smrtnik. Čudo jedno šta priča ova Pipa(va), koja je pre sekine svadbe kačila svoje skoro pa gole fotke po društvenim mrežama. Nego, kad smo kod Pipine privatnosti, izgleda da već ima novog frajera. Ali nećemo da olajavamo dok ne nađemo fotke naših miljenika – paparaca.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments