Uskoro će joj divan dan

Midlton Trach Up: Glupe, lepe i zgodne

Zvali su je Waity Katie, a nisu znali da koja čeka ta i dočeka

S obzirom da buduća kraljica puni 30 godina za samo nekoliko dana, tačnije 9. januara, Vojvodkinja od Kembridža (The Duchess of Cambridge) je glavna zvezda britanske štampe. Razvojni put Kejt Midlton (Kate Middleton) ispraćen je gomiletinom fotografija, te možemo da uživamo u prizorima poput Kejt i njen prvi zubić, Kejt i prva menstruacija, Kejt se penje, Kejt se smeje, Kejt kija, Kejt sija i mnoge druge. I tako je ružno pače postalo žena pravog pravcatog princa.

“Punk’d” od marta

PUnkd Trach Up: Glupe, lepe i zgodne

Susret MTV-ja i Teletabisa

Najavili smo nastavak MTV emisije “Punk’d”, u kojoj javne ličnosti zezaju kolege po popularnosti. Ešton (Ashton Kutcher) se neće pojavljivati pred kamerama, što i nije neka šteta, ali će ga zameniti još iritantnije face Holivuda: Majli (Miley Cyrus), Biberko (Justin Bieber) i još neki. Oni će se smenjivati u ulozi voditelja, počevši od 19. marta. Iznenada nam Kučer ne izgleda kao tako grozan izbor.

Zna da glumi, ali ne i da čita

Votson Trach Up: Glupe, lepe i zgodne

Mogao bi da nauči da prećuti neke stvari

Da li znate nekog ko nije pročitao ni jednu jedinu priču o Šerloku Holmsu (Sherlock Holmes)? E, pa, sada znate. Možda ne lično, ali svakako je važno znati. Džud Lou (Jude Law) koji po drugi put uspešno glumi Šerlokovog ortaka i pomoćnika, Votsona (Dr. Watson), nije se latio knjiga. Iako je film “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” veći uspeh od prvog, ne možemo da se ne zapitamo da li se autor knjiga, Konan Dojl (Sir Arthur Conan Doyle) prevrće u grobu.

Za sve je kriv Leni

RobertDauni Trach Up: Glupe, lepe i zgodne

On obuva samo najbolje: Manolo Blahnik ili Christian Louboutin, težak izbor

Da Robertu Dauniju Džunioru (Robert Downey, Jr.) dobro stoje haljine i šminka, već smo se uverili. A kako će se snaći na štiklicama? Za potrebe snimanja filma “Iron Man 3”, Dauni će iskusiti koliko je naporno biti žena, makar na stopalima, jer je glumac previše nizak u odnosu na kolege. Dvoumio se da li da prihvata ulogu, ali šta je par štikli u odnosu na milione? Uostalom, Leni (Lenny Kravitz) nosi potpetice i kada ga niko ne plaća i to godinama unazad. Zaključujemo: ne postoje niski i visoki muškarci, samo oni koji odbijaju da idu u korak sa trendovima.

Bistro devojče

Irina Sajik Trach Up: Glupe, lepe i zgodne

Budi lepa i ćuti!

Nije ni čudo što planira da se uda za fudbalera, jer uprkos tome što nije plavuša, Irina (Irina Shayk) deluje kao da je ispala iz vica. Manekenka je izjavila da se nikada neće slikati za “Playboy” jer je previše otmena za tako nešto. Već je odbila Hefnerove (Hugh Hefner) velikodušne ponude, a izjava je pala nakon što se još malo pa gola fotkala za novo izdanje magazina “Esquire”. Ruska lepotica, najpoznatija po reklamiranju donjeg veša je takođe rekla kako štikle obožava i to još od svoje desete godine. Sigurne smo da je Ronaldo (Cristiano Ronaldo) ponosan na izjave svoje dragane.

Elton Džon želi Timberlejka

justin timberlake elton john11111111 Trach Up: Glupe, lepe i zgodne

Da Džastin ima istu minđušu, prosto bismo ih pomešali

Ne na taj način. Mada, ko će ga znati. Elem, britanski pevač je otkrio da priprema film o svom životu, a želja mu je da igra Džastin (Justin Timberlake). Naravno, Elton (Sir Elton John) se tu ni ne pita mnogo, iako ima titulu. Moramo da primetimo da gospodin Džon ima visoko mišljenje o sebi, iako je za glavu niži od američkog superstara.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments