Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Nije nepoznato da su Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) i Paris Hilton (Paris Hilton) bile najbolje drugarice. Više od toga, bile su razbijačice, divljakuše koje na žurkama uvek najviše loču, šmrču i tako to.

Lindzi očajnički pokušava da se ratosilja prošlosti i u tom smislu pojavljuje se u filmu “Scary Movie 5” gde će se potpuno odati ismevanju raskalašnog života koji je vodila.

A onda je na maskenbalu Lejdi Gage (Lady Gaga), u čast promocije novog parfema slavne pevaljke, Lindzi srela – Paris Hilton. Očevici kažu da se Lindzi preplašila na smrt. Paris je umarširala na zabavu, pokušavala da se progura do scene i pozdravi Gagu. Lindzi ju je pratila razrogačenih očiju i šaptala: “Ne, ne, ne mogu, ovo nije moguće.”

hilt Trach Up: LiLo se plaši Paris Hilton

Bogami je zastrašujuća, zar ne?

Lindzi je pokušala da se smiri i na kraju je pristala da se fotografiše sa Paris, ali je do kraja večeri bila vidno uzdrmana duhovima prošlosti. Utehu je našla u zagrljaju Lejdi Gage s kojom se odskora vrlo blisko druži. Čak se šuška da će Lindzi biti u novom Gaginom spotu.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice