Elegantan baštenski nameštaj

Ukoliko ste srećnici koji poseduju baštu ili pak posedujete terasu, vreme je da uložite u ove prostore. Vaš baštenski nameštaj ne mora biti isključivo praktičan i dosadan, već može biti retro, elegantan i izuzetno fotogeničan. Plus, učiniće da vam vreme koje provodite u opuštanju još više prija.

Kreiranje multi-funkcionalnog prostora

S obzirom na to da smo bili delimično primorani na to da više vremena provodimo u svojim domovima, često su iste prostorije dobijale različite uloge. Spavaća soba bila je i radna soba, dnevna soba bila je i trpezarija… granice su se pomutile. Zato je veliki trend u 2022. godini kreiranje multifunkcionalnih prostorija, uz pomoć praktičnog nameštaja kao što su sklopiv ugradni sto ili pak sobna pregrada.

High-tech uređaji za dom

Svakom domu dobro će doći uređaji koji olakšavaju život, te ako ste u “zaostatku” sa tehnološkim unapređenjima, vreme je da im se posvetite. Nabavite sebi električni ovlažvač vazduha, termostat za regulaciju temperature, pametnu sijalicu koja može da menja boje i intenzitet svetla… učinite svoj život boljim, praktičnijim i zabavnijim!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by differ (@differ.design)

Vintidž nameštaj i detalji

Retro je novo crno! Sređeni vintidž komadi nameštaja kojima je dat “novi život” postali su veoma popularni, a vintidž moda takođe je trendy u ovoj godini. Odlučite se za komad nameštaja ili pak retro detalj poput lampe, i videćete kako će vaš prostor emitovati potpuno drugačiju energiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by differ (@differ.design)

Detalji inspirisani egzotičnim putovanjima

Još jedan trend koji će obeležiti 2022. godinu je i unošenje egzotične atmosfere u dom! Napravite se da ste 2021. godinu proveli istražujući daleke delove Afrike ili pak prašume južne amerike i u svoj prostor unesite egzotične detalje i neobične, tradicionalne skulpture i dekorativne elemente. Neka vaš stan bude pravi mali mauzolej za avanturiste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by differ (@differ.design)

Naslovna fotografija: instagram.com/smpliving

Jovana Pantić

Comments