Ovo je treći znak zapadne astrologije, i smatra se za pozitivan i muževan znak. Planeta Merkur vodi ovaj znak, i takođe se povezuje sa vazdušnim znakom.

Zabavljati se sa muškarcem Blizancem ume da bude sjajno iskustvo s obzirom da je najvažniji aspekt njegovog karaktera njegova svestranost. Ekstremno je zanimljiv i obožava dobru zabavu i često je nadaren za mnogo stvari. On je sjajan čovek po pitanju društvenosti, obožava da komunicira i kreće se među ljudima, nadaren je sjajnim smislom za humor i vrlo inteligentnim odgovorima o ma kojoj diskusiji da se radi.

Ovaj čovek, koji je uvek pun energije i ideja, zahteva svoj lični prostor u vezi, s obzirom da su nezavisnost i lična sloboda nešto bez čega ne mogu da funkcionišu. S obzirom da razmišljaju drugačije, rutina kao i striktna pravila su nešto što nikako neće moći da svare. Imaju afinitet ka fizičkom vežbanju, pa mentalno i fizički ostaju mladi duže od mnogih.

slika blizanci Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Blizanci

Inteligentni i visokih kriterijuma, od vas očekuju da budete sve o čemu sanjaju

Međutim, kada se radi o udvaranju i emocijama, Blizanci nisu muškarci kojima je prijatno da ih ispoljavaju. Stoga, dok ste u vezi sa ovakvim muškarcem, morate biti spremni na suvoparne i konkretne odgovore. U principu ostaju sami; mozak im je prezauzet razmišljanjem o hiljadu stvari, pa je stoga vreme koje bi uložili u vezu nezadovoljavajuće za partnera. Međutim, to i jeste ta čudna priroda Blizanaca, i svako ko pokuša da ih menja može odmah na početku da se pomiri sa činjenicom da se to neće dogoditi!

Comments