Kao što je prethodno pomenuto, emotivni aspekti veze nisu nešto čime oni vladaju, pa su generalno nesposobni da razumeju kompleksnost emocija i neizrečene stvari, kao i emotivne zahteve partnera. Za ženu koja je u vezi sa ovim znakom je neophodno da zna da mu fizički aspekt veze i nije toliko bitan, i da će sama morati da ga inicira. Međutim, muškarac u ovom znaku je vrlo inteligentan pa ume dobro da pročita i razume reakcije, te zato može da vas zadovolji više nego što ste i svesni!

Život sa Bliznacima je vrlo jednostavan. Njegovi zahtevi nisu preveliki, niti je posesivan ili dominantan. On je slobodna duša kojoj je potreban lični prostor i rado će istu stvar obezbediti i svom partneru. Nije ni previše otvoren ni previše zatvoren po pitanju veza.

93276035980622100ecae678f0fe5236 Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Blizanci

Da bi se skrasio, muškarac u ovom znaku mora da u partneru vidi sve što je zamislio da taj partner mora da ima. Odabrao bi nekoga ko je dovoljno inteligentan da može da mu parira, nekoga sa smislom za humor, i nekoga ko ume da se nosi sa životom. Stoga, za dugu vezu, zabavljati se sa muškarcem u ovom znaku je produktivno samo ako posedujete gore navedene karakteristike. Astrološki gledano, Bliznaci su kompatibilni sa Vagom, Vodolijom i Blizancima.

Pročitajte kako da osvojite muškarca Ovna i Bika ovde.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments