Deseti znak zodijaka po zapadnoj astrologiji je Jarac, koji je predstavljen slikom koze. To su ljudi koji su rođeni između 22. decembra i 19. januara, i vladar im je planeta Saturn. Ovaj zemljani znak je povezan sa ženstvenošću i negativnošću od strane mnogih astrologa.

Muškarac Jarac zahteva dosta vremena da se izgradi kao ličnost. Stoga, ako ste u vezi sa Jarcem tinejdžerom, mnogo je teško u njemu pronaći dobro razvijene osobine. Vrlo je moguće da će u sebe sumnjati dosta i biti nesiguran, i da će prolaziti kroz različite faze dok prikuplja iskustva. Pravi Jarac u njemu isplivava na površinu tek u zrelijim godinama.

Najbitnija stvar koju morate da znate ako se zabavljate sa Jarcem je da su izuzetno usredsređeni na sopstvenu karijeru, ciljeve i ambicije. Stoga, kada se radi o prioritetima u životu, budite spremni da će mu karijera uvek biti na prvom mestu. Muškarac Jarac je izuzetno iskren i vredan u polju posla kojim se bavi, te stoga uspešno postiže svoje ciljeve.

Ova karakeristika muškarca Jarca se prenosi i na njegov lični život. On je savršeni muškarac, koji može da podnese mnogo, i vrlo je određen po pitanju svojih obaveza i odgovornosti. Zna u čemu je dobar i poštuje druge ljude. Nije rob predrasuda. Štaviše, on je savršeni odani ljubavnik, u slučaju da planirate dugoročnu vezu.

slika1 jarac Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Jarac

Jarčevi veruju u tradicionalnu podelu uloga: žena je majka i supruga, muškarac je onaj koji sve obezbeđuje

Romantičan je, ali samo onda kada sami uspete da prozrete kroz fasadu koju gradi za druge. Međutim, dok je u vezi, njegova romantična strana nikada ne nadvlada njegov razum. Emotivno je izuzetno kompleksna ličnost, i želeće da se skrasi sa nekim po sopstvenom izboru, tj. merilima. Stoga, Jarac je muškarac s kojim neobavezne veze nisu baš najbolja opcija.

Comments