Još jedan aspekt njegovog karaktera je da ima izuzetno jake roditeljske atribute, pa će biti stub oslonca za svoju voljenu osobu, i može joj predložiti sjajne ideje i pružiti neophodnu pomoć. Međutim, ume da bude jako problematično jednoj nezavisnoj ženi da bude pod konstantnom ‘roditeljskom palicom’ jednog Jarca. Osećaj sigurnosti i zaštite koju muškarac Jarac obezbeđuje može lako da se pretvori u invaziju partnerove privatnosti.

healthy tips for men juicebar Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Jarac

Slično tome, muškarac Jarac ne voli nezavisne žene, s obzirom da uvek imaju oko čega da se posvađaju. Oni su vrlo tradicionalni kada se radi o muško-ženskim odnosima, pa umeju da budu šovinisti kada se radi o nečemu ovakvom. Oni veruju da je dužnost žene da bude majka i žena na prvom mestu, dok muškarac mora da dominira, što se ne slaže sa dinamikom današnjeg društva.

Sve u svemu, Jarac je ekstremno lojalan i pun ljubavi, ali njihova opsednutost karijerom, kao i tradicionalni pogled na svet, umeju baš da ohlade osobu sa kojom se zabavljaju. U principu su kompatibilni sa Bikom, Devicom i Jarcem.

Trikove za ostale znake pronađite ovde.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments