Jako je bitno znati nekoliko stvari o muškarcu Raku pre nego što krenete da se zabavljate s njim. Jako su fini, sa puno etikecije i pristojnosti i daju vam osećaj sigurnosti kada su vam u blizini. Generalno, pristupaju stvarima tradicionalno i jako cene porodične vrednosti, predanost prijateljstvu i slično.

S obzirom da je jako osetljiv, muškarac Rak, koji, između ostalog, ima jako blagu prirodu i mari za ljude oko sebe, lako se zaljubljuje. Udovoljavaju partneru malim ali značajnim potezima, i njihovo suštinsko razumevanje sitnica je jako bitno. Međutim, s druge strane, ekstremno su anksiozni po pitanju nekih malih stvari i te njihove anksioznosti i nesigurnosti umeju da ih navedu na promenljiv temperament, što jako može da nervira njihovog partnera. Raspoloženje im se menja kao vreme, umeju da sumnjaju u vas zbog toliko nebitnih stvari samo da bi preokrenuli situaciju u svoju korist i sve podesili da bude kako oni hoće.

slika rak Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Rak

Osećajni i posvećeni, muškarci u znaku Raka su idealni partneri

Međutim, ove karakteristike mogu biti jako lako iskontrolisane ukoliko žena koja dejtuje Raka ume da bude strpljiva i shvati njegove promene raspoloženja. Ovo je zbog toga što te promene raspoloženja imaju obrazac, na primer, ako se puno kockaju znajte da će im trebati puno ohrabrenja. Isto, ako su skloni raspravljanju, ovo sugeriše da mu je potrebna emotivna podrška – od vas, naravno. Osoba Rak koja pokušava da vam se približi je osoba koja je osetila da je mnogo voljena i da joj je prijatno u vašoj blizini. I jako su detinjasti kada se radi o njihovim emotivnim potrebama.

Comments