Postoji još jedan jako bitan aspekt njihove prirode, a to je sklonost vernosti i dugotrajnosti romantičnih veza. Muškarac Rak je neko ko stalno juri dugoročne veze, pa ako se neobavezno dejtujete sa nekim u ovom znaku, budite svesni da kod njega to ima dublje značenje nego kod vas. Voleće da mu s vremena na vreme dokazujete ljubav, i bilo kakva vrsta neverstva bi ga povredila do mere u kojoj bi ga kompletno uništila. Njegova ljubav prema vama bi ga navela da vam oprosti, ali, emotivno – nikada ne bi bio u stanju da i zaboravi.

free dating advice Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Rak

Što se tiče toga koliko vas voli – teško da ijedan znak može da mu parira. To je muškarac koji je lojalan, koji zna da proceni kako se osećate i tačno zna šta da uradi da biste bili srećni. Isto se odnosi i na fizičku ljubav, koja nije impulsivna ali je topla, puna osećajnosti i lepote.

Lako je biti u vezi sa nekim u ovom znaku ako ste spremni da se nosite sa njegovom čudnom prirodom, koja nekada ume da ispliva na površinu. Najkompatibilniji su sa ženama u znaku Riba, Škorpije ili Raka.

Pročitajte kako da osvojite muškarca Ovna, Bika i Blizanca ovde.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments