Dvanaesti znak zodijaka su Ribe, a vladar ovog znaka je planeta Jupiter. Smatraju ih negativnim i ženstvenim i često ih povezuju sa vodenim znacima. Čak se i simbol koji predstavlja ovaj znak sastoji od dve ribe koje gledaju u suprotnim pravcima. Međutim, nedavno istraživanje znaka je pokazalo da mu je vladar zapravo Neptun.

Sam pogled na njihov sunčev znak i simbol govori mnogo o njihovom karakteru. Dve ribe koje gledaju na suprotne strane su indikacija njihove kontradiktorne prirode. Njihov šarm je neodoljiv, što može da vas zadivi, privuče, i čak vam se zgadi. Ekstremno su kompleksni i mistični, i često žive u svetu udaljenom od onog u kom žive drugi. Ne mare za stvari koje se dešavaju oko njih – normalne i uobičajene stvari su im jako dosadne.

Ako ste u vezi sa muškarcem Ribom, to je verovatno zbog njegovog šarma koji je evidentan. Njegova inteligencija, razmišljanje i smisao za pravdu ponekad idu nasuprot logici i često se temelje na intuiciji. Vrlo je kompleksan, i u slučaju dileme jako mu je teško da donese jednostranu odluku, jer njemu svi izbori deluju ili apsolutno ispravno ili pogrešno.

slika ribe Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Riba

Misteriozni, daleki, interesantni

Zabavljati se sa muškarcem Ribom je kao kockanje. Nema načina da predvidite kako će shvatiti stvari, pa i njegovo ponašanje i mentalitet ne prate nikakav obrazac. Generalno, muškarac Riba je znak koji dosta naginje materijalnim dobrima, naročito novcu. I, često umeju da stvore novac, ali ga često troše na stvari koje drugi ne mogu da koriste. Ovo je isključivo zbog toga što je njihov pogled na stvari apsolutno drugačiji od ma čijeg drugog.

Comments