Složenost muškaraca Ribe krije se i u njegovoj duši. Njegove emocije, strasti, snovi, ciljevi često su predmet te složenosti, pa bi, stoga, i njegova ljubav prema vama bila suptilna i suštinska. Ako očekujete da se ponaša romantično ili da govori romantično – nemojte. Za njega, čak i romantika je mistična stvar koja nije nešto što svako može da shvati. Stoga, veza sa muškarcem Ribom je jako teška i zahteva mnogo strpljenja, intuicije i istrajnosti. Međutim, ljubav mu mnogo znači i ume da bude glavni faktor u njegovom životu!

Kakvi smo u ljubavi Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Riba

Muškarac riba nije bezosećajan. Zapravo, duboko u njegovom srcu ima mnogo emocija i jako je teško izvući te emocije iz njega. Njegova ljubav nema granica i često je mnogo više nego što bi partner mogao da traži. S druge strane, svi ti mistični aspekti njegove ljubavi prolaze nezapaženo, jer su na nekom sasvim drugom nivou.

Za žene koje se dejtuju sa muškarcima Ribama krucijalno je da shvate da ljubav ovog muškarca sazreva s godinama, tj. što su stariji, to su osećajniji. Muškarac Riba je kao misterija u kutiji koju iz dana u dan sve više i više uspevate da odagnate. Žene kojima je sunce u Raku, Škorpiji i Ribama su kompatibilan znak za muškarca Ribu.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments