WANNABE DIGITAL AWARDS: Biramo najbolje influensere u čak 17 kategorija!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

1/2

Sedmi znak zodijaka u zapadoj astrologiji je Vaga, kojim vlada Venera. Smatra se muževnim i pozitivnim znakom i povezuje se sa vazdušnim elementom dok je u sedmoj astrološkoj kući.

Muškarac Vaga, kao što ga i simbol predstavlja, voli harmoniju i jednakost. On želi da održi stvari u ravnoteži, i prilično je svestan stvari, a i pametan je. To je čovek prilično visokog ukusa, uvek se drži pristojno i uvek je doteran u javnosti. Izrazito je izričit povodom mnogih stvari, i to je ono zbog čega je tako poseban.

passionate love Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Vaga

Ono što morate da zapamtite ako želite da se zabavljate sa muškarcem u znaku Vage je da mu je lepota jako važna. I, ne radi se samo o spoljašnjoj lepoti! Za ovog muškarca je bitno da partnerka zrači i unutrašnjom lepotom kojom će ga privući. Muškarac Vaga je izuzetno interesantna kombinacija osećajnosti i inteligencije, i održava ravnotežu između ova dva. Njegova racionalna strana nikada ne nadvlada njegovu emotivnu stranu, i obrnuto. Stoga, od njega se ne može očekivati da bude ni preterano emotivan ni preterano racionalan.

Muškarac Vaga je suštinski romantična osoba. Ali njegova zamisao romantike je prilično drugačija od tuđih – jako je prefinjena, lagana i po prirodi senzualna. Nije iznenađenje kada muškarac Vaga organizuje večeru uz šampanjac i mesečinu i neku divnu muziku, s obzirom da je ovo način na koji on doživljava romantiku.

Editors choice