Jako je zadovoljavajuće biti u vezi sa muškarcem u znaku Vage, s obzirom da je pravi džentlmen. Njegov osećaj ravnoteže, pravde i pravičnosti ne može da nadmaši nijedan drugi znak, s obzirom da traži harmoniju među svim elementima u univerzumu. S druge strane, njegov osećaj za lepotu čini da se dosta okreće luksuzu i različitim ugođajima, s obzirom da voli da je okružen isključivo lepim stvarima.

Slika vaga Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Vaga

Muškarac Vaga će umeti da vas drži kao malo vode na dlanu, lepše nego bilo koji drugi znak

Iako je lako i lagano biti u vezi sa muškarcem u znaku Vage, postoje određene stvari koje žena koja je u vezi sa ovim znakom mora da shvati kako bi ulepšala vezu. Muškarci ovog znaka vole žene koje su lepe na svakom planu, pomalo misteriozne i koje je teško dobiti. Ako ste zaista takva osoba, muškarac Vaga će biti izuzetno darežljiv u smislu davanja poklona i svoje ljubavi. Njegovi pokloni bi bili unikatni, nešto što retko ko može da nađe. Međutim, morate paziti da ne iskorišćavate njegovu velikodušnost jer on suštinski veruje u pravdu.

Ljubav muškarca Vage je nešto drugačije od svega što poznajete, nešto gotovo pa nezemaljsko. Nije mu problem da potroši mnogo novca na vas, a da pritom ne zažali ni sekundu, i isto tako, da bude jako osetljiv prema vašim potrebama. Međutim, lojalnost je, u većini slučajeva, jedina stvar koju muškarci Vage ne mogu baš da zadrže. Ovo je zbog njegovog osećaja za lepotu i privlačnost koja odlazi ka mnogim ženama, pa se s toga zaljubljuju iznova i iznova.

Stoga, muškarac Vaga je savršena opcija za opuštene izlaske, i generalno su kompatibilni sa Vodolijom, Blizancem i Vagom.

Pročitajte kako da osvojite muškarca Ovna, Bika, Blizanca, Raka, Lava i Devicu ovde.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments