Očaravajuće modne kolekcije i trendovi za proleće/leto 2020. nude više od onoga što možemo da nosimo, tj. mode. Maštoviti enterijeri i scenografije revija najvećih svetskih modnih kuća pružaju savršenu inspiraciju za uređenje doma. Ovo su neke od ideja kojima nećete odoleti.

Prada

Inspiracija

Transformacija holandske arhitektonske prakse i dizajnerskog studija Oma, Fondazione Prada Deposito bila je remek-delo dizajna pločica. Modni urednici nisu mogli dovoljno brzo da fotografišu sjajne geometrijske uzorke. (Kolone od zlatnog lišća su takođe bile impresivne).

Implementacija

Pozovite Sarah Watson, osnivačicu Balineum emporium-a za dizajniranje kupatila koja se osećaju jedinstvenim poput nekog komada visoke mode modne kuće Valentino. Ne samo da može da odgovara veličini i boji odgovarajućih Pradinih kvadratnih primeraka svojim ručno rađenim pločicama iz kompanije Stoke-on-Trent, već može i da pravi odgovarajuće dezene. Isprobajte vodeni monopol i bazene od betona za neočekivane kade i umivaonike sa ogrtačem šećera; i pripazite da koristite osvetljenje i slavine u crnom i zlatu za dodir Bauhaus politure. Završni dodir? Police su obložene bocama modernog oblika, zahvaljujući francuskoj parfimeriji.

Marc Jacobs

Inspiracija

Za ovaj Park Avenue Armory šou, Stefan Beckman (Jakobsov dugogodišnji scenograf) izabrao je masu neusklađenih stolica od slonovače.

Implementacija

Odlična ideja za stolice za trpezariju. Umesto da kupujete nove, osmotrite antikvarnice i potražite na internetu jedinstvene oblike stolica. Ili, još bolje, promenite već postojeće stolice tankim slojem sjajne bele boje.

Comments