Loewe

Inspiracija

Kako je šou uskoro trebalo da počne, zavese na ivicama sobe su se povukle (baš kao i automatske nijanse senki japanske hotelske sobe u kojoj je Jonathan Anderson nedavno odseo) kako bi otkrile smirujuću krem pozadinu ispunjenu veličanstvenim blokovima ametista i saksija pampasne trave.

Implementacija

Koristite Andersonovu posvećenost da stvara ručne radove kao svoj unutrašnji kompas (Loewe radnje i kampanje su pune Lucie Rie grnčarije i Axel Vervoordt fotelja): Farrow & Ball-ov “School House White” doneće pravi nivo topline vašim zidovima: navratite do eksperta za kristal, Dalea Rogersa za ametist koji može da stoji iznad vašeg kamina, a ako nemate visinu za visoku travu pampasa u svom domu? Probajte, odlučite se za gomilu suvog žbunja, ili se odlučite za Lunariju, cvećaru iz Somerseta, koji nudi malene ali dramatične aranžmane za Francis Gallery u Bathu.

Balenciaga

Inspiracija

Filmski studio Cité du Cinéma dizajniran je po modelu spiralnog auditorijuma koji podseća na prostorije Evropskog parlamenta i obojen je u potpunosti u EU plavu.

Implementacija

Poslušajte signal Demne Gvasalije i iskoristite Pantoneovu boju 2020-te: klasično plavu. Bilo da se odlučujete za klasičan pristup od poda do plafona ili samo delimično farbate da biste podigli duh posetiocima, sada je trenutak da prigrlite dobrodošli udar kobaltne. To je pravovremena koincidencija boja koja će zagrejati srca Rimejnera.

Naslovna fotografija: instagram.com/fondazioneprada

Vladislava Milovanović

Comments